Blog

Eitjes zoeken

Speciaal voor Pasen ben ik in de huid gekropen van mijn, toch wel lievelingspersonages. Mike en Esmee hebben me verliefd gemaakt op het schrijven. Wat was het heerlijk om een wereld te creëren, waarin ik alles kan bepalen en in de hoofden te kruipen van twee mensen die in mijn hoofd zijn ontstaan. Ze staanMeer lezen over “Eitjes zoeken”

De Stem

Begin december deed ik mee aan de schrijfwedstrijd van Schrijvenonline. De opdracht was om een verhaal te schrijven van maximaal 500 woorden over De stem van je vader/moeder . Bij alleen al het onderwerp maakte mijn hoofd overuren. Ik had wel een idee, maar op dat moment eigenlijk geen tijd. Het leek me een mooieMeer lezen over “De Stem”

Novemberrollercoaster

Queen uitstellen👸 is terug om een blog te schrijven die ik voor november eigenlijk al online had willen zetten. We zitten inmiddels tien dagen in november en dat betekent dat ook NaNoWriMo al tien dagen aan de gang is. Van tevoren voelde het alsof ik me voor een marathon aan het voorbereiden was, waarin ikMeer lezen over “Novemberrollercoaster”

8 oktober 2021

9 jaar dat jij er niet meer bent.Ik keek net naar je foto en je voelde weer even heel dichtbij.Alsof je elk moment wat kon gaan zeggen.Maar ik heb je stem al 9 jaar niet meer gehoord.Ik keek naar je ogen, maar ze knipperen nietJe lacht niet, je ademt nietJe bent er nietWe zijn eraanMeer lezen over “8 oktober 2021”

No time to die

Er is denk ik niemand die James Bond niet kent. Iedereen heeft wel een herinnering aan de stoere held. Iedereen heeft weleens een film gezien waarin de iconische woorden: The name is Bond, James Bond worden uitgesproken.Naast dat iedereen de naam, die woorden en de globale verhaallijn over de geheim agent kent, heeft iedereen ookMeer lezen over “No time to die”

Back at it

Het is eind augustus en dat betekent dat mijn vakantie er weer op zit. Zelfs de eerste week werken na de vakantie zit er weer bijna op. Desondanks dat ik niet weg ben geweest, zijn de weken voorbij gevlogen. Mijn verhaal had ik een aantal weken geleden afgerond en ik zat te springen om teMeer lezen over “Back at it”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: