Blog

Liefde op het eerste gezicht

‘Geloof jij in liefde op het eerste gezicht?’ Die vraag werd me een paar weken geleden gesteld. Vroeger zei ik altijd volmondig “ja”. Want ik was tenslotte al smoorverliefd op mijn middelbare schoolcrush vanaf het eerste moment dat ik hem zag. Er was ook een programma dat hetzelfde heette en daar was ik helemaal gekMeer lezen over “Liefde op het eerste gezicht”

Happily Ever Never

Een paar maanden geleden schreef ik vol verbazing over Yuri Tolochko. De man die anderhalve meter afstand kan bewaren door zijn tepels hard te maken. De behaarde beer, die tussen de madeliefjes in een vreemd slipje ligt te rollebollen. En het vreemdst van alles, verloofd was met zijn sekspop Margo.Mocht je die blog gemist hebbenMeer lezen over “Happily Ever Never”

Thrillerwedstrijd Hamley

It’s a wrap! De vorige opdrachten vond ik al best lastig, omdat ik er moeite mee had om in een stukje van drie minuten alles te vertellen, zonder als een ratelslang te klinken. Maar dit voelde wel een beetje als ‘het echte werk.’ We kregen iets langer dan een maand om de eerste 3000 woordenMeer lezen over “Thrillerwedstrijd Hamley”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: