Blog

Liefde op het eerste gezicht

‘Geloof jij in liefde op het eerste gezicht?’ Die vraag werd me een paar weken geleden gesteld. Vroeger zei ik altijd volmondig “ja”. Want ik was tenslotte al smoorverliefd op mijn middelbare schoolcrush vanaf het eerste moment dat ik hem zag. Er was ook een programma dat hetzelfde heette en daar was ik helemaal gekMeer lezen over “Liefde op het eerste gezicht”

Happily Ever Never

Een paar maanden geleden schreef ik vol verbazing over Yuri Tolochko. De man die anderhalve meter afstand kan bewaren door zijn tepels hard te maken. De behaarde beer, die tussen de madeliefjes in een vreemd slipje ligt te rollebollen. En het vreemdst van alles, verloofd was met zijn sekspop Margo.Mocht je die blog gemist hebbenMeer lezen over “Happily Ever Never”

Thrillerwedstrijd Hamley

It’s a wrap! De vorige opdrachten vond ik al best lastig, omdat ik er moeite mee had om in een stukje van drie minuten alles te vertellen, zonder als een ratelslang te klinken. Maar dit voelde wel een beetje als ‘het echte werk.’ We kregen iets langer dan een maand om de eerste 3000 woordenMeer lezen over “Thrillerwedstrijd Hamley”

New Year, New Me?

Een nieuw jaar staat vaak voor een nieuwe start. Zie het als een nieuw boek. Het boek wat je zelf gaat schrijven, waarin je nog een hele hoop lege pagina’s voor je hebt. 365 pagina’s.Er zijn veel clichés over het leven die wijzen naar het schrijven van een boek.Een punt zetten, waar je een kommaMeer lezen over “New Year, New Me?”

Voortgang boek 2

Het jaar is bijna voorbij. En daarom is het tijd om terug te blikken. Niet op het hele jaar, want dat wordt wel een heel lang bericht. Maar ik wil het wel even hebben over de maand die over een paar dagen voorbij is en daarmee een vreemd jaar afsluit.Eind vorige maand was ik nogMeer lezen over “Voortgang boek 2”

Witte kerst

De hele dag heb ik me een breuk gesjouwd aan de tassen met mijn nieuwe kerstversiering. Waarom bedenk ik ook dat ik dat het eerste weekend na Sinterklaas wil doen? Dé tijd dat heel Nederland Sinterklaas het land uit jaagt en de kerst in huis wil halen.Ik ben blij wanneer de kunstboom, de ballen, slingersMeer lezen over “Witte kerst”

Birthdaysex deel 2

‘Wil je een rondleiding of wil je wat drinken?’                ‘Wat dacht je van een drankje voor tijdens de rondleiding?’‘Oh, mevrouw houdt van multitasking. Nog een wijntje?’                ‘Drink je dan met je mee?’‘Uiteraard.’Ik schenk de glazen vol en we proosten, terwijl ik in haar ogen kijk. Ze glundert en ik zou zo graag willen weten watMeer lezen over “Birthdaysex deel 2”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: