Eitjes zoeken

Speciaal voor Pasen ben ik in de huid gekropen van mijn, toch wel lievelingspersonages. Mike en Esmee hebben me verliefd gemaakt op het schrijven. Wat was het heerlijk om een wereld te creëren, waarin ik alles kan bepalen en in de hoofden te kruipen van twee mensen die in mijn hoofd zijn ontstaan.
Ze staan nog steeds te wachten op mijn laptop om verder te gaan met hun mooie verhaal. Maar mijn nanny Sjoukje, moeder Sofia en dochter Mirella kregen voorrang en hebben me hen een beetje laten verwaarlozen.
Voor Homefest schreef ik dit erotische verhaal en het voelde weer zo natuurlijk om te schrijven. Ongetwijfeld zullen Esmee en Mike weer uit mijn toetsenbord vloeien, maar voor nu moeten ze nog even wachten op de avonturen van Sjoukje. Voor nu, veel leesplezier en een fijne Tweede Paasdag.

Eitjes zoeken

Mike

Het is Pasen en ik heb er helemaal niets mee. Kerst en oud en nieuw vind ik nog gezellig, maar Pasen is maar saai. Ik ben geen ochtendmens en houd al helemaal niet van ontbijten. De enige reden dat deze Pasen beter is, is omdat Esmee nu naast me ligt en ik niet kan wachten om deze Pasen een stuk spannender te maken.

Zachtjes sluip ik uit bed. Ze draait zich om en kreunt zachtjes. Haar gezicht is mooi als ze slaapt. Haar wangen zijn rood en haar bruine haren zitten warrig. Na een zachte kus op haar voorhoofd, slaapt ze verder en loop ik naar de keuken. Nooit gedacht dat ik dit ooit zou doen, laat staan voor een vrouw. Maar Esmee heeft alles veranderd. Het valt nog niet mee om de spullen voor Esmee verborgen te houden, ze is hier inmiddels zo vaak en duikt de kastjes in alsof het haar huis is. En het opmerkelijkste van allemaal is nog wel dat ik het helemaal prima vind. Het is heerlijk om tegen haar aan te kruipen op de bank, haar in mijn koelkast te zien neuzen en de kasten af te spitten en al het lekkers op te eten wat ze kan vinden.

Ik hijs mezelf in mijn ochtendjas en nadat ik de oven aanzet, dek ik de tafel. Ik lijk wel gek met mijn vrolijke servetjes met haasjes en kuikentjes erop. Mijn zusjes zouden me keihard uitlachen als ze het wisten. Een klein half uur later is de tafel gevuld met warme broodjes, verse jus, een bak fruitsalade en op elk eierdopje een hardgekookt ei. Tijd om Esmee wakker te maken. Uit mijn kledingkast pak ik een stropdas en bind die om mijn nek. Mijn ochtendjas gaat uit en ik kan de glimlach op Esmee haar gezicht al bijna zien als ze me naakt aantreft.

‘Goedemorgen mooierd.’ Ik kus haar op haar lippen en ze kreunt zachtjes. Het heeft direct effect op mijn lichaam en ik voel mijn opwinding groeien. Ze knippert haar ogen en moet wennen aan het licht.
‘Hey’, zegt ze met schorre stem. Ik trek de dekens van haar af en wil haar direct overal strelen en kussen.
‘Wat heb jij nou?’ vraagt ze, wanneer ze mijn stropdas ziet.
‘U lacht me toch niet uit, mevrouw?’ Ze giechelt en schudt verwoed haar hoofd. Ze trekt me aan mijn stropdas omlaag en drukt haar lippen op de mijne. Haar lichaam is warm en heerlijk zacht.
‘Kom liefje, ik heb ontbijt gemaakt.’
‘Droom ik nog?’ Ze drukt nog meer kusjes op mijn lippen, mijn kaaklijn en verder naar beneden in mijn hals. Ze maakt me gek en ze weet het. Ik weet me los te rukken uit haar omhelzing en help haar uit bed. Ze trekt haar zwarte kimono aan en het wordt lastig haar niet te bespringen voor we hebben gegeten. Haar tepels schijnen door het kant heen en als ze zo tegenover me zit, kunnen die croissantjes me gestolen worden. Eenmaal overeind omhelst ze me en ik voel haar warmte tegen me aan. Het laat me niet onberoerd en dat is duidelijk zichtbaar.


‘Vind je het spannend dat we naar mijn ouders gaan?’ Ik haal mijn schouders op. Ik kan niet verder verschillen van de ideale schoonzoon en toch zijn Esmees ouders vriendelijk tegen me. Nu heb ik ze ook pas twee keer eerder gezien en beleefd antwoord gegeven op alle vragen die Esmees moeder op me afvuurde.
‘Misschien een beetje.’ Esmee begint te ratelen over alle redenen dat ik me echt nergens zorgen over hoef te maken en dat het echt wel goedkomt. Het duurt een eeuwigheid voor Esmee is uitgegeten en ik ben ongeduldig. We springen na het ontbijt samen onder de douche en dat gaat niet zonder elkaar hevig te zoenen. Eenmaal afgedroogd, neem ik haar mee naar de slaapkamer. We strelen en kussen elkaar en ik leg haar op bed neer.
‘Ik heb een verrassing voor je.’ Ze schiet nieuwsgierig omhoog.
‘Wat dan?’
‘Dat kan ik niet vertellen. Ga maar liggen en laat het over je heenkomen.’
Haar ogen schieten overal heen, maar toch legt ze haar hoofd weer op het kussen neer. Iedere beweging van mij wordt nauwlettend in de gaten gehouden en op deze manier kan ik natuurlijk niets doen.
‘Change of plans.’ Uit het nachtkastje haal ik een slaapmasker en ze wordt giechelig als ik hem over haar hoofd til. Ik pak mijn earpods uit de oplader en doe ze voorzichtig in haar oren, terwijl ik John Legend voor haar opzet. Ik zwaai voor haar gezicht en praat tegen haar, maar naast haar ondeugende grijns reageert ze niet. Mooi.
Ze heeft haar armen strak langs haar lichaam en ligt doodstil. Snel haast ik me naar de koelkast om de babyolie en het nieuwe speeltje te pakken. Wanneer ik terugkom, heeft ze nog niet bewogen. De olie laat ik over haar lichaam druppelen en ze lacht zachtjes. Haar tepels worden stijf, wanneer de koude olie eroverheen glijdt. Ze kronkelt en aan haar glimlach kan ik zien dat ze geniet en er alle vertrouwen in heeft dat dit prettig voor haar eindigt. Met mijn vingers glijd ik over haar lichaam. Haar schouders, haar hals en haar prachtige borsten. Eén voor één neem ik ze in mijn handen en kneed haar harde tepels. Ze heeft moeite met stilliggen en kreunt goedkeurend. Mijn handen bewegen langzaam naar beneden en ik streel haar buik en schaamstreek. Ze beweegt haar heupen omhoog en ik weet precies wat ze wil.

Met nog meer olie wrijf ik haar bovenbenen in, de binnenkant van haar dijen en raak daarbij soms voorzichtig haar schaamlippen aan. Ze spreidt haar benen iets en heeft geen idee hoe opgewonden ik ervan raak. Ze is zo sexy en maakt me gek met haar bewegingen. Tijd om de rollen om te draaien. Ik zet het vibrerende eitje aan en hij begint zachtjes te trillen. De kou tegen haar schaamlippen bezorgt haar kippenvel. Ze tilt haar hoofd op, maar laat hem vervolgens weer zakken. Haar handen knijpt ze tot vuisten en ze is alert. Met mijn tong leg ik dezelfde weg af die mijn handen net gemaakt hebben. Ik kus, lik en sabbel op haar gevoelige tepels en kus mezelf omlaag tussen haar benen. Met mijn tong en het eitje plaag ik haar en haar zachte kreuntjes worden harder. Ze mompelt iets onverstaanbaars, maar ik weet precies wat ze me duidelijk wil maken. Ze wordt natter en dat is niet alleen door mijn tong. Het topje van het eitje laat ik bij haar naar binnen glijden, terwijl mijn tong haar clitoris verwent.
‘Oh, ik wil je voelen. Kom in me.’ Ze trekt aan mijn schouders, maar ik ben nog lang niet klaar. Het eitje glijdt soepel naar binnen en ik verander de stand. Het valt me op hoe stil hij is en dat is maar goed ook. De trillingen worden anders en Esmee reageert er perfect op. Haar ademhaling versnelt en het kost me alle moeite om mijn geduld te bewaren. Het eitje glijdt naar binnen, deze keer helemaal en met mijn tong ga ik door, tot ze het bijna uitschreeuwt. Ineens stop ik en met de afstandsbediening zet ik het eitje uit. Ik trek de earpods uit haar oren en verwijder de blinddoek. Haar wangen zijn rood en haar blik is geil.
‘Kleed je aan, we gaan naar je ouders.’

Esmee

‘Fijn dat jullie er zijn lieverds.’ Mijn moeder strompelt naar de hal, waar ik net de voordeur heb geopend.
‘Wat loop je moeilijk.’ Ik geef haar een kus en Mike wordt ongeveer opgevreten. Ik kan haar geen ongelijk geven.
‘Ja, ik ben vanmorgen gevallen. Mijn enkel is dik en doet flink pijn.’ We lopen achter haar aan naar de bank, waar mijn vader een boek zit te lezen.
Nog verwikkeld in het gesprek met mijn moeder begroeten Mike en ik mijn vader. Ze was in de tuin bezig en struikelde over een slingerende heggenschaar. Typisch mijn moeder. Ik houd haar tegen wanneer ze naar de keuken wil lopen en zet haar op de fauteuil neer.
‘Zal ik dat maar doen? Jij moet even rustig aandoen.’ Even later kom ik terug met vier koppen cappuccino en vier schoteltjes met Paastompouces. Wanneer ik eindelijk naast Mike plaatsneem op de bank, voel ik de aanwezigheid van mijn eitje, tussen mijn benen. Wat heb ik hem vervloekt. Net op het moment dat ik dacht niet meer terug te kunnen, stopte hij met zijn magische tong en vingers en liet me hongerig naar meer achter met een vibrerend eitje in me. Deze is anders dan eerdere eitjes die ik weleens geprobeerd heb. Hij lijkt zachtjes te pompen en trilt. Niet overheersend, maar goed aanwezig. Mike was maar wat blij met zijn afstandsbediening en probeerde alle standjes uit die er waren.
‘Over helpen gesproken,’ zegt mijn moeder nadat ze haar tompouce op heeft. Een deel van de slagroom zit nog in haar mondhoeken. Het ziet er schattig en onhandig uit.

‘Zouden jullie iets voor me willen doen?’ Het is een strikvraag. Door niet eerst te vertellen wat ze wil, weet ik dat het niet iets gaat zijn, waarop ik zit te trappelen, maar ik kan toch geen nee zeggen tegen mijn lieve moeder.
‘Tuurlijk’, zeg ik daarom opgewekt.
‘Ik zou vanmiddag met de kinderen uit de buurt eieren gaan zoeken in het bos. vanmorgen. Voor mijn val hebben papa en ik ze allemaal verstopt, maar met mijn voet lijkt het me geen goed idee om mee te gaan.’
Ik kijk Mike aan en hij kan met moeite zijn teleurstelling verbergen. Mijn moeder kijkt hem ook aan en hij tovert een glimlach op zijn gezicht.
‘Geen probleem, we doen het graag voor je’, zegt hij en het kan niet gemaakter zijn dan dit.

Ik kan niet stoppen met lachen. Mike ziet er belachelijk uit in het paashaaspak van mijn moeder. Zijn chagrijnige hoofd maakt het af. En toch is hij de meest sexy paashaas die ik ooit heb gezien. We komen aan bij het parkje achter ons huis en tientallen hypere kinderen staan te springen als ze Mike, ik bedoel de paashaas, zien.
‘Wacht maar dametje, hiervoor ga jij gestraft worden’, bromt hij in mijn oor voordat hij van alle kanten aangeraakt wordt door de kinderen. Verrassend genoeg is hij erg leuk met de kinderen en staat te springen, dansjes te doen en gaat met iedereen op de foto die dat wil. Voor zover ik weet gaan moeders normaal niet op de foto, maar deze paashaas is dan ook erg goddelijk. De ouders worden weggestuurd, het hoofd van de buurtcommissie vertelt dat de paashaas zijn honderd eitjes is verloren en heel verdrietig is, als die niet worden gevonden. Kinderen knikken begripvol en na het startsein rennen ze de bosjes in.
Mike mag zijn pak uitdoen als iedereen weg is en wij worden de bosjes ingestuurd om te kijken of kinderen elkaar niet neersteken om een chocolaatje.

Mike en ik verspreiden, maar al snel voel ik in me het eitje weer trillen. Ik span mijn bekken aan en voel de pulserende bewegingen heviger worden. God, wat is dit fout, maar o zo opwindend. Om ons heen schreeuwen en rennen kinderen, maar ik zie alleen Mike met zijn woest aantrekkelijke blik op me aflopen. Ik voel mezelf rood worden en wanneer hij een ander standje opzet, spring ik iets omhoog. Hij zet me neer achter een dikke boom en in stilte wachten we tot de kinderen voorbij zijn. Met aan weerszijden een hand naast mijn hoofd, kan ik geen kant op. Hij zoent me ruw op mijn lippen en zijn tong dringt bij me naar binnen. Zijn hand verdwijnt onder mijn jurkje, mijn panty in en zijn vinger streelt mijn clitoris.
‘Zo nat, schatje’, fluistert hij. Mijn ademhaling wordt sneller en het lijkt alsof de opwinding in alle hevigheid terug is.
‘Niet hier schat, straks zien ze ons.’
‘Dat maakt het toch juist alleen maar spannender?’ Met tegenzin duw ik hem van me af en trek mijn jurkje recht. Ik knabbel aan zijn oor en meng me weer tussen de hysterische kinderen.

99 eitjes zijn er gevonden. Na bijna een uur moest Mike zijn pak weer aan en waren sommige kinderen teleurgesteld dat ze de paashaas niet goed geholpen hadden. Uiteindelijk gaan alle kinderen met een zakje eitjes en een chocoladepaashaas weer met hun ouders mee. Wij worden bedankt en blijven achter.

‘Kom’, zegt Mike wanneer we zeker weten dat we alleen zijn. Hij trekt me mee terug de bosjes in en zet me achter een boom neer. Deze is nog groter en hier kunnen ze ons zeker niet zien. Ik sta nog maar net of zijn handen glijden al over mijn billen. Hij kneedt ze en kreunt goedkeurend.
‘Mond open, ogen dicht’, zegt hij tegen me. Gewillig doe ik wat hij zegt en ik hoor iets kraken. Plots voel ik de zoete smaak van chocola op mijn tong.
‘Stouterd, had jij het laatste chocolaatje?’ Hij knikt ondeugend en gaat op zijn hurken zitten, waarbij hij mijn panty in een ruk naar beneden trekt.
‘Spreid je benen.’ Ik doe wat hij zegt en zijn vingers verdwijnen weer in mijn slipje. Mijn clitoris is nog opgezwollen en ontzettend gevoelig. Ik kreun en knijp zachtjes in zijn schouders, terwijl ik goed in de gaten houd of niemand ons kan betrappen. Hij likt me en ik sta gelijk in vuur en vlam. Niet veel later, trekt hij het eitje uit me. Hij draait me om, laat zijn broek zakken en stoot hard in me.
‘Oh schatje, ik heb hier al de hele dag zoveel zin in.’
‘Anders ik wel’, jammer ik. Met zijn vinger glijdt hij over mijn clitoris, terwijl hij het tempo opbouwt van zijn stoten. De hele ochtend verlang ik al naar hem en nu hij in me zit, word ik overspoeld door het genot wat hij me geeft. Met een harde kreun kom ik klaar en niet veel later hoor ik hem ook achter me schokken. Hij kust mijn nek en trekt zich terug.
We kleden ons aan, ik doe een poging om mijn haar te fatsoeneren en zo normaal mogelijk lopen we terug naar het huis van mijn ouders.

‘En hoe was het?’ vraagt mijn moeder direct nieuwsgierig.
‘Alle eitjes zijn gevonden, maar er was er één wel heel goed verstopt.’ Mike glundert en knijpt zachtjes in mijn hand.
‘Maar de paashaas is nog nooit zo blij geweest’, zegt Mike en hij drukt een kus op mijn weer blozende wangen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: