Sommige dingen veranderen nooit – deel 3

! Dit is het laatste deel van het vervolgverhaal. Wanneer je deel 1 en 2 nog niet gelezen hebt, kun je dat doen door op onderstaande links te klikken
Sommige dingen veranderen nooit – Deel 1
Sommige dingen veranderen nooit – deel 2

Foto door Sora Shimazaki op Pexels.com

Nog helemaal in gedachten, kom hij overeind. Aan zijn gezicht te zien, hoopt hij op een verontwaardigde reactie, maar die geef ik hem niet.
‘Ga maar vast in bad zitten. Ik kom eraan.’
Ik vervloek stilletjes zijn timing, maar kom toch overeind.
‘Hoe zeggen we dat ook alweer, meneer?’
‘Bad, nu.’

Ik grijns, geef hem snel een kus op zijn mond en hup terug naar de badkamer. Het bad zit bijna tot de rand gevuld en snel draai ik de kraan uit. Het water is heet en prikt als kleine naaldjes in mijn been, als ik erin stap. Na een diepe zucht, lukt het me om mijn andere been erbij te trekken en ik zak onderuit. Wanneer ik net gewend ben aan de hitte, komt Stefan binnengelopen. Hij verraadt nog steeds opgewonden te zijn en lacht naar me. Hij loopt een paar keer heen en weer en het lijkt wel alsof hij zo een rommelmarkt gaat beginnen. Na kaarsjes, een tafeltje waar een laptop op komt te staan en twee glazen wijn, komt hij zelf in bad.

‘Tering, wil je me koken?’ klaagt hij.
‘Niet zeuren. Gewoon even tanden op elkaar.’ antwoord ik, terwijl ik naar voren schuif om hem achter me te laten zitten.
Met een hoop gezucht, gesteun en gekreun neemt hij plaats en ik kan mijn lach niet inhouden.
‘Lach je me uit?’ vraagt hij op uiterst strenge toon.
Met een onschuldig stemmetje zeg ik: ‘Ik zou niet durven. Ik neem dit heel serieus.’
‘Ik zal jou eens serieus nemen.’
‘Daar hoop ik wel op ja.’
Als antwoord kneedt hij mijn schouders en trekt me naar zich toe. Ik draai mijn hoofd en kus zijn lippen. Zijn handen glijden over mijn lijf en ik sta gelijk weer in vuur en vlam.

We doen nog een mislukte poging om film te kijken, maar zodra de wijn op is en we onze beide handen vrij hebben, draai ik me om, ga op zijn schoot zitten en rijd tegen zijn erectie. Ondanks dat het bad snel af is gekoeld, vliegt de hitte me weer aan. Stefan trekt me naar zich toe en zoent me. Niet voorzichtig en lief, maar ruw, geil en gepassioneerd.

Zijn handen glijden over mijn lichaam en ik snak, meer dan ooit, naar zijn aanraking en zijn intimiteit. Stefan rijkt langs me naar de stop en trekt hem eruit. Ondeugend glimlacht hij naar me, wanneer ik hem even geschrokken aankijk.
‘Of wilde jij nog heel lang in bad blijven liggen?’ Hij fronst zijn wenkbrauw bij zijn vraag, waaruit ik op kan maken dat hij geen tegenspraak verwacht.
‘Nee, ik denk dat we wel schoon zijn.’
‘Klaar om je weer vies te maken.’ Na een tik op mijn billen, kom ik overeind. Hij streelt de binnenkant van mijn benen, wat voor kippenvel zorgt. We spoelen ons snel af onder de douche en weten niet hoe vlug we terug naar de slaapkamer moeten komen.

Kussend, strelend en lachend belanden we bovenop elkaar op het bed. Ik kruip naar beneden en laat een spoor van kusjes achter vanaf zijn borst. Zijn erectie wacht al op me en wanneer ik zijn eikel in mijn mond stop, kreunt Stefan goedkeurend. Zijn schokjes, kreuntjes en stille smeekbeden laten me doorgaan. Wat heb ik het gemist om hem te laten genieten. Het geeft me een machtsgevoel, waarvan ik weet dat hij het niet bij een ander wil zoeken. Dat heeft hij me maar al te vaak duidelijk gemaakt. Zonder woorden kan ik hem op deze manier toch vertellen, dat het echt niet beter gaat worden dan dit.

Ik stop om zijn reactie te zien en die valt me niet tegen. Zijn gezicht is rood en de lust is van zijn ogen af te lezen.
‘Niet stoppen’, smeekt hij, terwijl hij mijn hoofd vastpakt.
Nadat ik hem bijna geef wat hij wil, klauter ik overeind. Hij pakt me stevig vast en kust ongeveer elk stukje van mijn gezicht. Dan duwt hij me op mijn rug en komt boven me hangen. Hij voelt hoe nat hij me heeft gemaakt en stoot hard bij me naar binnen.
Ik moet wennen aan zijn grootte en voel hem in en uit me glijden. Hij tilt mijn benen op en het voelt nog intenser. Ik sluit mijn ogen en neem de geluiden van onze samensmeltende lichamen en onze voldoening in me op.

Ik wil meer, harder en natter.

‘Je voelt zo lekker,’ kermt hij uit. Hij laat mijn benen op zijn schouders rusten en rekt me nog meer uit. Hij kneedt mijn borsten en speelt met mijn tepels. Ik pak zijn hand en breng zijn vinger naar mijn mond. Wanneer ik mijn ogen opendoe, kijk ik recht in die van Stefan.
Ik zuig hard op zijn vinger en hij kreunt hard.
‘Blijf me aankijken. Ik wil je zien genieten.’
Kleine zweetdruppels ontstaan op zijn voorhoofd en nu we elkaar strak aan blijven kijken is het alsof de rest van de wereld niet bestaat. Alleen wij en onze rare, onverklaarbare liefde voor elkaar die we het best kunnen uiten tussen de lakens.
Mijn lichaam maakt zich op voor een orgasme en mijn binnenste trekt samen van genot. Mijn bewegingen worden schokkender en mijn ademhaling hijgender.
‘Ik ga zo komen’, breng ik uit met schorre stem.
‘Niet zo snel, dametje.’

Hij trekt zich uit me terug en laat mijn benen zakken. Hij draait me op en ik ga op handen en knieën zitten. Hij spreidt mijn benen en een vinger glijdt mijn natte opening in. Hij likt, terwijl hij langzaam in en uit me glijdt. Het enige wat ik wil, is dat hij weer in me zit.
Mijn clitoris is opgezwollen en alle aanrakingen voelen intens aan.
Stefan komt overeind en geeft me een tik op mijn bil. Het geluid galmt door de, verder stille, kamer en zijn hand laat een gloeiende plek achter. Ik steun op mijn ellebogen en kijk over mijn schouder naar Stefan.

Hij draait me om, gaat achter me staan en stoot weer bij me naar binnen. Met één hand streel ik mijn clitoris en voel zijn harde lul in en uit me stoten. Met zijn handen houdt Stefan me op mijn plek, terwijl hij zijn tempo verhoogt. Hoe harder hij stoot, hoe harder ik het uit kreun. Na een harde tik op mijn bil, stoot hij kreunend en snel in en uit me.

‘Kom klaar voor me, schatje.’ Of het zijn dominante houding of zijn onverwachte liefkozing is, weet ik niet, maar het trekt me over de streep en schokkend neemt het tintelende gevoel mijn lichaam over. Even lijkt het of ik van de wereld verdwijn, maar wanneer Stefan naast me neer ploft op het bed, weet ik weer precies waar ik ben.
Hij trekt me naar zich toe, kust mijn lippen en ik snuif zijn geur op.
Ik sluit mijn ogen en besef dat ik nergens anders, liever zou willen zijn dan in zijn armen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: