Happily Ever Never

Een paar maanden geleden schreef ik vol verbazing over Yuri Tolochko. De man die anderhalve meter afstand kan bewaren door zijn tepels hard te maken. De behaarde beer, die tussen de madeliefjes in een vreemd slipje ligt te rollebollen. En het vreemdst van alles, verloofd was met zijn sekspop Margo.
Mocht je die blog gemist hebben of moet je geheugen nog even worden opgefrist, hier volgt de link.

Plastic Fantastic

De laatste keer dat ik over Yuri schreef, was zijn nieuwste foto er één die lijkt op een kat die in het nauw is gedreven. Of het resultaat na de eerste les drama/toneel waarin er gevraagd wordt hoe jij een pasgeboren hertje uit zou beelden.
Yuri heeft in de tussentijd niet stilgezeten. De eerst volgende foto daarop, is gemaakt terwijl hij in een zwarte string op een bank ligt met rode, kanten kousenbanden om zijn handen, benen en zelfs over zijn hoofd.
En er zijn drie opties over hoe de foto gemaakt is.
1. Margo, zijn lieftallige plastic, niet levende verloofde heeft de foto’s gemaakt van haar sexy man
2. Hij heeft de zelfontspanner gebruikt en is zichzelf op gaan geilen en dacht dat het écht een goed idee was om met een ketting over zijn hoofd en een band over zijn ogen met zijn benen wijd op een bank te gaan poseren.
3. Er is iemand die niets, maar dan ook werkelijk niets beters te doen had in zijn of haar leven, dan dit vast te leggen om te delen met de hele wereld.
Alle drie de opties vind ik zeer verontrustend.


Het volgende filmpje is van zijn alterego Amanda. Ze draagt een blonde pruik en zit te sippen aan een tafel. Ze is boos wanneer ze geen seks heeft en is nadat haar vriendin met een flinke zwarte, rubberen staaf aankomt zetten een ogenblik verdwenen en vervolgens een stuk vrolijker. Ok, you’ve made your point

De volgende beelden zijn ook van Amanda. Hij/zij grapt over dat ze het ver gaat schoppen in de politiek en dat er meer vrouwen de boel over moeten nemen. Wat boft Margo toch met een man die vrouwenrechten zo belangrijk vindt.😉
Daarna deelt hij een foto en een video dat hij in elkaar is geslagen. Hij was bij een bijeenkomst die transgenders support en daarbij is hij slachtoffer geworden van geweld.
Hoe hard ik ook kan lachen om de grappige, opmerkelijke posts en foto’s die mij een frons geeft, die de komende drie dagen niet meer verdwijnt.
Ik vind dat niemand het verdient om geslagen, getrapt of op wat voor manier dan ook mishandeld te worden om wie hij is.
Dat klinkt misschien een beetje dubbel omdat ik er al voor de tweede keer een bericht over plaats, maar ik zou nooit iemand geweld aan doen om hoe iemand zich kleedt of wat dan ook.
Daarbij zou ik het ook echt niet winnen en denk ik dat hij me al knock-out zou slaan met zijn tepels.

Vervolgens is hij een week stil. Hij moest herstellen van zijn aanval waarbij hij een gebroken neus heeft opgelopen, er een stukje van zijn tand is afgebroken en hij een hersenschudding heeft gekregen. Maar gelukkig is hij weer helemaal de oude. Hij draagt een verband over zijn gezicht, zit nog steeds in een vreemde houding in een vies broekje.
Je hoort natuurlijk weleens dat een klap op het hoofd rare dingen met je kan doen.

Gelukkig was hij 25 november weer helemaal de oude. Het was de dag. Of in ieder geval, de dag dat hij de compilatie op zijn instagram-pagina plaatste van zijn bruiloft.
De bruiloft waar dus echt gasten aanwezig waren. Mensen die misschien wel een dag vrij hebben moeten nemen, een nieuwe outfit en een cadeau hebben gekocht voor het bruidspaar. En een catering die aan alle wensen van het bruidspaar moest voldoen.
Er zijn mensen bezig geweest met het haar en de make-up van een pop. En nu geloof ik dat bruiden soms stil kunnen zijn door de zenuwen, Margo heeft na horen zeggen geen kik gegeven.
Mensen hebben toegekeken hoe ze elkaar het ja-woord hebben gegeven. Of is er iemand geweest die haar hoofd op en neer heeft laten bewegen alsof ze knikte? Hoe zit het maar haar geloftes? Pinkte ze een traantje weg? Hoe heeft ze zijn ring omgekregen?
Na de trouwceremonie keken de aanwezigen naar DE kus. Hoe het pasgetrouwde stel applaus krijgt en klaar is voor de eerste dans. Ik denk wel dat ze een beetje stijfjes is geweest.


Vervolgens zijn de tortelduifjes even niet meer samen in beeld. De schokkende video die vervolgens opdoemt is er één van de, jawel, vreemdgaande Yuri. Hij bevredigt, hard kreunend een soort lampenkap. Heel erg verontrustend.
Ook deelt hij een filmpje waarin hij zichzelf aan het krabben is over zijn behaarde armen en borst en vertelt onder het bericht dat hij daar opgewonden van raakt.
Daarna lijkt hij weer zichzelf weer te zijn, want hij plaatst een foto van een fotoshoot in een witte tutu. Niets bijzonders toch?


Margo schijnt nogal vlak gereageerd te hebben op de sekstape van Yuri en de lampenkap. (Geen idee wat het echt is, als iemand het weer, please tell me.) Maar helaas voor onze vriendin, bleef het daar niet bij.

Mijn mond viel open toen ik het filmpje zag, waarin Yuri een hele kip van de vleesafdeling uit de supermarkt haalde en die vervolgens hard kreunend in zijn boxershort aan het vertroetelen is. Hij smeert haar in met olie en kust haar.
Uhhm, nu kan je van een kip geen soa’s krijgen, maar wel salmonella.
Hij vertelt onder zijn post dat hij houdt van ASMR. Ik hoop dat ik niet de enige ben die geen flauw idee had, wat dat is. Ik heb het even opgezocht.

ASMR staat voor Autonomous Sensory Meridian Response. Het is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet alleen de verzamelnaam voor video’s van ‘ASMRrtists’ die fluisteren, hun haar borstelen of met hun vingers tikken. Het is een tintelend gevoel dat je krijgt bij lichte aanrakingen, bijvoorbeeld als iemand over je rug of arm wrijft of met je haar speelt. Er zijn dus heel veel verschillende manieren waarop je het kunt ervaren, maar ze hebben allemaal als effect dat je er een fijn ‘tintelend’ gevoel van krijgt, op je hoofdhuid of in je nek. Tenminste, als je er gevoelig voor bent.

Dit zou het één en ander dus moeten verklaren, maar nog steeds vind ik het een heel raar idee dat hij op een kip aan het geilen is, alsof het een man of vrouw is. Maar zijn vreemdgaande gedrag heeft een reden. Het gaat niet zo goed met Margo. De arme meid was stuk en moest geopereerd worden.
Heel erg voor ze. Als ik het had geweten, had ik ze een kaartje gestuurd.Yuri heeft nagedacht, toen het stil werd in huis en Margo in het ziekenhuis lag. Hij heeft culturen bestudeerd waarin het toegestaan is om meerdere vrouwen te hebben. Hij wil Margo uiteraard houden, want zij zou nooit instemmen met een scheiding. Maar zij zou dan gewoon de oudste echtgenote worden en hij zou daarnaast nog met jongere mannen en vrouwen willen trouwen. Margo zal de enige sekspoppen-echtgenote blijven. (Mag dat woord alsjeblieft in het woordenboek?) Hij houdt van Margo en hij respecteert haar.
Een beetje hetzelfde als Famke Louise die respect heeft voor corona.

Maar ook dat allemaal is nog niet het raarste van alles wat ik op zijn pagina ben tegen gekomen. Hij is op zoek naar iemand die een jongenssekspop kan maken die op hem lijkt. Hij zou het gelijk accepteren, wanneer iemand daarmee aan zou komen. Hij houdt namelijk van seks met zichzelf. Ja, vriend, maar daarvoor gebruik je je handen of een dildo, geen kinderversie van jezelf.

Ook is hij nog op zoek naar andere artikelen waarmee hij seks kan hebben. Dus mocht iemand nog een grasmaaier, een föhn of een waterkoker in de aanbieding hebben… Gooi het niet weg, maar maak deze man gelukkig.

Voor nu wacht ik met smart op de update waarin hij en Margo vertellen uit deze huwelijkscrisis te komen. Wordt hopelijk vervolgd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: