Witte kerst

De hele dag heb ik me een breuk gesjouwd aan de tassen met mijn nieuwe kerstversiering. Waarom bedenk ik ook dat ik dat het eerste weekend na Sinterklaas wil doen? Dé tijd dat heel Nederland Sinterklaas het land uit jaagt en de kerst in huis wil halen.
Ik ben blij wanneer de kunstboom, de ballen, slingers en lampjes allemaal in mijn auto staan. Mijn vingers doen pijn van de tassen en mijn benen zijn op.

Ik start de auto en krijg onderweg een appje van Ella, mijn beste vriendin. ‘Heb je het allemaal kunnen vinden?’ Ze is ongeveer de koningin van de kerstversiering. Elk jaar weer is haar hele huis versierd met steeds een andere kleur.
Wanneer ik de auto voor mijn appartementencomplex neerzet, app ik terug. ‘Vraag niet hoe! Wat een ellende. Dat wordt droog brood eten met de kerst, want mijn geld is op!’

Ik pak drie van de vijf tassen en loop naar de lift. Na even gewacht te hebben en ongeduldig op de knopjes te hebben gedrukt, komt de buurvrouw van een etage lager binnen gelopen met haar grote labrador. ‘Die doet het de hele dag al niet wijfie. Dinsdag komen ze hem pas repareren. Dat wordt klimmen.’ Daarna slentert ze op haar afgetrapte sneeuwlaarzen de trap op. Ik volg haar en wanneer ik eindelijk op de zesde etage aankom, besluit ik dat mijn goede voornemen toch maar weer de sportschool moet worden.
Als een hijgend hert open ik mijn deur en zet de tassen in het halletje neer.
‘Dit verzin je toch niet! Is die klotelift kapot. Kerstboom staat nog in de auto. Dat komt later wel. Ben gesloopt’, stuur ik naar Ella.
‘Ah! Dat meen je niet! Zal ik vragen of Timo je morgen komt helpen? Dan doet hij nog wat nuttigs.’ ‘Dat zou fijn zijn! Ik stuur hem wel een berichtje via Facebook. Misschien net zo makkelijk.’

Ik zoek Timo op en zie hem al snel in mijn scherm staan. ‘Hey! Hoe is het? Ben je al een beetje gewend weer thuis? Wel balen dat je relatie voorbij is. Maar ik zit met een ‘gebrek-aan-spierballen-probleempje’ en je zusje zei dat jij me daarmee misschien kon helpen. Ik heb vandaag kerstinkopen gedaan en de helft staat nog in de auto, maar de lift is ermee opgehouden. Zou jij willen helpen tillen?’
Nadat ik op verzenden heb gedrukt, speur ik zijn profiel af. Ella en ik zijn al tien jaar beste vriendinnen en Timo ken ik dan ook maar al te goed. Een paar jaar geleden ging hij samenwonen in Amsterdam en toen zag ik hem alleen op verjaardagen. Maar ik moet zeggen dat hij aardig is opgedroogd. Zijn armen zijn goed gespierd en de beugel waarmee we hem vroeger altijd pestte, heeft nu voor een schitterende glimlach gezorgd.

Ik stop een pizza in de oven en trek een fles wijn open. Ik verruil mijn spijkerbroek en rode trui voor mijn dikke badjas en plof neer op de bank voor een romantische film. Ik zit helemaal in het verhaal, wanneer de oven piept en mijn eten klaar is. Snel kijk ik op mijn telefoon en zie dat Timo morgen niets te doen heeft en me graag komt helpen. Ik app hem mijn adres door en eet en drink verder.
In de film wordt veel gesekst en ik weet niet of het komt door de fles wijn, die ik al bijna leeg heb gedronken of het feit dat ik bijna naakt op de bank lig, maar ik voel dat ik opgewonden raak.
Met mijn hand glijd ik onder mijn badjas en ik voel dat ik tussen mijn benen ook aardig nat ben geworden.
Met mijn vinger streel ik zachtjes, door de stof van mijn slipje, mijn clitoris en schaamlippen. Ik krijg het er warm van en laat de badjas van mijn schouders glijden. Met mijn ene hand streel ik mezelf tussen mijn lippen en met de andere hand ontbloot ik mijn borst. Ik kneed mijn stijf geworden tepel en wanneer ik er stevig in knijp, voel ik heerlijke schokjes door mijn lijf gaan.
Ik sta op van de bank en ren op mijn tenen naar de slaapkamer. Daar plof ik neer op mijn bed. Ik zoek onder mijn kussen naar mijn vibrator en al snel voel ik hem tegen mijn vingers. Met een tevreden glimlach, fluister ik: ‘Playtime!’ en ik zet de vibrator aan. Ik laat mijn slipje zakken tot op mijn enkels en beweeg het topje van de vibrator langs mijn opening. Ik voel hem steeds een stukje verder naar binnen glijden.

Ik schrik op van de deurbel en verstop de vibrator snel weer onder mijn kussen. Wie kan er nou voor de deur staan? Ik pak mijn grote sweater en loop naar de deur. Ik kijk voorzichtig door het kleine raampje en zie Timo staan. ‘Shit! Fuck!’ scheld ik, maar ik weet dat ik mezelf hier niet uit ga redden.
Ik open de deur en gluur om het hoekje heen.
“Hoi, stoor ik? Ik probeerde je nog te bereiken, maar je nam niet op. Ik was nu toch in de buurt, dus ik dacht, ik kom nu.”
Ongemakkelijk staat hij op mijn deurmat heen en weer te dansen, terwijl hij met zijn hand langs zijn stoppels wrijft. Wetend dat ik nog steeds naar seks ruik, ga ik ervan uit, dat zijn ongemakkelijke houding daarvandaan komt.
“Oh, nee. Ik was uhh… even bezig. Zal ik je anders mijn autosleutels geven? Ik heb nog steeds dezelfde auto. Dan trek ik even kleren aan en krijg je zo een drankje van me.”
“Dat klinkt als een goed plan.”
Ik overhandig hem mijn sleutels en laat de deur op een kier staan. Wanneer is hij zo’n gruwelijk lekkerding geworden?

Ik was snel mijn handen, spuit een luchtje op en trek de kleding aan, die ik vandaag aan had. Wanneer ik in de keuken sta, zie ik dat ik alleen wijn of thee heb om aan te bieden. Even later hoor ik de voordeur met een harde klap dichtslaan.

“Sorry, kon niet harder.”
“Maakt niet uit. Dat heb je snel gedaan. Ik heb alleen wijn of thee. Wat kan ik voor je inschenken?”
“Doe maar een wijntje. Het is tenslotte weekend.”
Timo zet de tassen en de boom naast mijn dressoir en ploft op de bank neer. We kletsen heel wat af, lachen en flirten voorzichtig met elkaar. We schuiven steeds een beetje dichter naar elkaar toe en ik merk dat ik de grens opzoek. Wanneer ik opsta, voel ik me draaierig worden en ik zak terug op de bank.
“Zal ik je ook nog helpen met de boom in elkaar zetten?”
“Als je wilt, graag.”
Hij staat op, opent de doos en haalt de takken eruit. Dan gaat hij op zijn hurken zitten en ik ga naast hem zitten om te helpen. Het onderstel klikt niet goed in elkaar en door de glazen wijn, krijg ik de slappe lach.
“Kloteding! Ik krijg het er warm van. Ik doe even mijn trui uit, als je het niet erg  vindt.”
Zonder op mijn antwoord te wachten, trekt hij zijn trui over zijn hoofd. Hij trekt zijn shirt mee en ik zie een gespierde buik tevoorschijn komen.
“Nee, vind ik helemaal niet erg.” Zeg ik dromerig en ik kijk hem goedkeurend aan. Hij schudt lachend zijn hoofd en ik duik in één van de andere tassen om mijn rode wangen te verbergen.

Uit de tas haal ik een bosje met groene takken. Ik houd de takken omhoog en vraag: “Weet je wat dit is?” Weer schudt hij zijn hoofd en gaat onverstoord verder met de boom in elkaar zetten.
“Een maretak.”
“Een watte?” Hij trekt zijn wenkbrauwen op en kijkt me aan of ik Chinees praat.
“Een mistletoe. En weet je wat ze daarover zeggen?” Ik schuif dichter naar hem toe en voel zijn been de mijne aanraken.
Hij komt voorover en legt zijn hand op mijn broek. Ik kijk hem nu recht in zijn blauwe ogen aan en voel mijn hartslag versnellen.
“Dat je iemand onder de mistletoe moet zoenen.”
Zijn gezicht is nu nog maar een paar centimeter van mij verwijderd en ik voel zijn ademhaling tegen mijn lippen.
“Tradities moeten we dan maar niet verbreken.”
Hij plaatst een zachte kus op mijn lippen. Ik open mijn mond en lik voorzichtig zijn lippen, waarna hij al snel zijn mond opent en onze tongen verstrengelen in elkaar. Ik gooi het bosje achter me op de grond en pak zijn gespierde armen.
Ik voel hem lachen in mijn mond en even ben ik bang dat ik te ver ben gegaan. Maar dan voel ik zijn handen over mijn rug en zoent hij me vol op mijn mond. Zijn tong dringt bij me naar binnen en ik proef een mix van zoete wijn en pepermunt.
Ik tast zijn lichaam af en streel met mijn handen zijn harde buik. Al zoenend en voelend staan we beiden op en ik trek hem aan zijn shirt mee naar de slaapkamer.

Ik sluit de deur en als ik me omdraai zie ik dat hij zijn shirt al aan het uittrekken is. Ik volg zijn voorbeeld en trek mijn trui uit. Hij bekijkt me even en de lust is van zijn ogen af te lezen. In een paar snelle passen is hij bij me en zoenen we weer verder. Hij bijt zachtjes op mijn lip en het gevoel gaat door tot in mijn buik.
Met zijn handen glijdt hij over mijn rug en ik voel hem mijn bh-sluiting losmaken. Hij gooit de bh op de grond en pakt met beide handen mijn borsten vast. Hij kneedt en masseert mijn harde tepels.
Hij maakt zich los van me en hij laat een spoor van kusjes achter in mijn nek, verder naar beneden. Wanneer zijn warme lippen zich sluiten om mijn tepel en hij hard zuigt, kan ik mijn kreun niet meer onderdrukken.
Ik haal mijn vingers door zijn haar en trek er zachtjes aan, wanneer hij zijn tanden in mijn tepel zet. Hij vervolgt zijn weg naar beneden met kusjes en likjes en plaagt me. Met het puntje van zijn tong, likt hij mijn buik, terwijl zijn vingers onder de band van mijn broek glijden.
“Oh, kleed me uit”, hijg ik en dat hoef ik geen twee keer te zeggen.
Met een snelle beweging is mijn knoop los en gulp naar beneden. Hij kust de dunne stof van mijn string, terwijl hij mijn broek naar beneden trekt.
Zijn tong tast me af en ik verlang naar elke aanraking die hij me kan geven.
Hij kneedt mijn billen en speelt met het dunne touwtje wat ertussen zit.

“Ga op bed liggen.” Hij staat op en de bobbel in zijn broek maakt me nog geiler. In alleen mijn string ga ik voor hem liggen. Timo gaat voor me staan en maakt langzaam zijn riem los. Hij heeft duidelijk geen haast en zonder zijn blik van me af te wenden, maakt hij de knopen van zijn broek los.
Ik aai met mijn vingers over mijn borsten en spreid mijn benen.
“Kom je nog? Of moet ik het zelf doen?”
Hij gromt en lacht zijn jongensachtige lach, die ik nog ken van vroeger. Hij laat zijn broek zakken en pakt zijn erectie in zijn hand. Ik trek snel mijn string uit en streel mijn natte schaamlippen.
Hij trekt me aan mijn enkels naar zich toe en ik slaak een gilletje. Dan gaat hij op zijn knieën zitten en trekt mijn benen verder uit elkaar.
Zijn vingertoppen raken me nauwelijks aan en wanneer hij de binnenkant van mijn lies aanraakt, lukt het me al niet meer om stil te blijven liggen.
Zijn tong volgt de weg die zijn vingers net hebben afgelegd en ik gooi mijn hoofd achterover in de dekens. Ik sluit mijn ogen en geniet intens van de lichte aanraking van zijn vingers, de hete adem die ik tegen mijn clit voel, maar vooral het gevoel dat het ontzettend fout is, wat we aan het doen zijn.

Na wat een eeuwigheid lijkt te duren, voel ik eindelijk zijn tong over mijn clitoris glijden en het gevoel is nog lekkerder dan ik had verwacht. Behendig likt, sabbelt en zuigt hij en met knikkende knieën lig ik onder hem. Zijn vingers spelen mee en hij glijdt bij me naar binnen. Hij laat me niet klaarkomen en ik wil op het moment niets liever dan hem in me voelen.
Ik kom overeind en trek hem naar me toe. “Kom, ik wil je.” Mijn stem is inmiddels schor geworden en ik versta mijn eigen woorden niet. Hij zoent me op mijn mond en ik proef mijn eigen opwinding.
“Ik wil je strakke kutje voelen.” kreunt hij in mijn nek en ik kronkel onder hem.
“Kom dan”, daag ik hem uit.
Met een snelle beweging, trekt hij me overeind en laat me op handen en knieën zitten. Hij gaat achter me staan en ik voel zijn harde eikel tegen mijn natte lippen. Ik beweeg mijn heupen steeds iets verder naar achter en voel hem steeds dieper in me glijden.
Hij geeft me een harde tik op mijn bil en stoot dan in één keer helemaal bij me naar binnen. Ik kreun het uit. Hij beweegt in me en voel hoe hij me met elke stoot dieper vult. Ik kijk achterom en zie zijn geile ogen op mijn billen gericht. Ik til ze nog iets meer omhoog en zijn stoten worden harder. Hij kreunt ook en ik voel zijn pik in me harder worden.
“Je maakt me zo nat”, kerm ik uit en ik voel mijn handen wegglijden door zijn stoten.
Ik draai me op mijn rug en al snel ligt Timo bovenop me. Onze tongen vinden elkaar snel en ik hoor zijn ademhaling sneller gaan, terwijl hij weer in me zit.
Zijn handen vinden de mijne en onze vingers strengelen in elkaar. Hij tilt ze op tot boven mijn hoofd en zijn lippen glijden weer naar mijn borst.
“Ik houd het niet lang meer, je bent zo strak”
“En jij zo lekker hard.” Hij laat één van mijn handen los en streelt daarmee mijn clitoris. Zijn bewegingen worden sneller en ook zijn vinger versnelt het tempo.
Ik voel mijn hart sneller kloppen en weet dat mijn lichaam zich op aan het maken is voor een orgasme.
Wanneer ik mijn eigen tepel kneed, kom ik over het randje en kom hard schokkend en kreunend klaar.
Hij haalt zijn harde pik uit me en ik kijk hoe hij zich leeg spuit over mijn buik.
Dan zakt hij naast me op bed en in het enige wat ik nog hoor, is ons bonkende hart en onze snelle ademhaling.
Hij geeft me een kus in mijn wang en zegt dan: “Mag ik morgen terug komen om je kerstboom op te tuigen?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: