Birthdaysex deel 2


‘Wil je een rondleiding of wil je wat drinken?’
                ‘Wat dacht je van een drankje voor tijdens de rondleiding?’
‘Oh, mevrouw houdt van multitasking. Nog een wijntje?’
                ‘Drink je dan met je mee?’
‘Uiteraard.’
Ik schenk de glazen vol en we proosten, terwijl ik in haar ogen kijk. Ze glundert en ik zou zo graag willen weten wat er in haar hoofd omgaat op het moment.
Ik weet dat ik het voortouw moet nemen, anders zitten we over een paar uur nog te praten over het weer op de bank. De keuken, badkamer en mijn rommelkamer laat ik alleen zien bij de deuropening. Daar hoeft ze toch niet te zijn.
Ik neem haar mee de slaapkamer in en ga voor de deur staan.
De spanning is af te lezen in haar ogen en gulzig neemt ze grote slokken van haar wijn.

‘Ga eens liggen op bed. Je bent veel te gespannen.’
Ze zet haar glas op mijn nachtkastje. Ik dim het grote licht en steek kaarsjes aan. Via mijn telefoon zet ik zwoele RnB-muziek op. Wat heb ik vaak gefantaseerd om haar te voelen op het ritme van de muziek.
‘Op je buik.’
Ze draait op haar buik, maar houdt zich nog gespannen. Ik ga naast haar zitten en open de ritsjes van haar hakken. Ik trek haar schoenen uit en wrijf over haar voeten.
mijn handen glijden over haar strakke broek en haar billen voelen stevig aan.
‘Mag ik je masseren?
Ze draait zich naar me om en lacht.
                ‘Ja, maar is dat niet een beetje lastig met kleding aan?’
‘Zeker, het geeft ook veel zooi met massageolie.’
Ze gaat overeind zitten en trekt in een snelle beweging haar topje uit. De borsten die nog verstopt waren onder het gaas van haar shirtje, zijn nu recht voor me. Ze staat op en komt voor me staan. Ze maakt de knoop van haar broek los en kijkt me aan, terwijl ze op haar lip bijt.
Ik weet niet waar ik moet kijken. Ze daagt me uit met haar geile blik, maar ik wil ook naar haar lichaam kijken, wat steeds bloter wordt.
Zonder aarzeling trekt ze haar broek uit en staat ze in haar lingerie voor me.
‘Gaat het zo lukken, denk je?’
Mijn handen jeuken en ik wil niets liever dan haar overal aanraken en strelen.
                ‘Om te beginnen wel. Ga maar liggen.’
‘Dacht het niet. Jouw kleren mogen ook niet onder de olie komen. Uit.’
Ze komt los en haar brutaliteit gemixt met haar mooie lichaam zorgen ervoor dat ik hard word.
Ik frons, maar trek toch mijn shirt uit. Haar ogen glijden over mijn lijf en ik ben blij dat ik deze week drie keer gesport heb.
‘Nu je broek nog. Vlekken gaan heel moeilijk uit spijkerstof.’
                ‘Misschien kun je me even helpen.’
Ze schiet bijna gelijk overeind en haar vingers voelen koud aan op mijn buik. Ze glijdt langs de rand van mijn broek en opent de knoop. Terwijl ze de gulp naar beneden trekt, voel ik haar vingers even mijn eikel aanraken. Ik weet niet eens of ze het expres doet, maar een schokje schiet gelijk door me heen.
Ze trekt de broek over mijn billen en ik stap eruit. Met grote ogen kijkt ze naar mijn boxershort, die mijn opwinding verraadt.
‘Op je buik.’
Gehoorzaam doet ze wat ik zeg. De druppels babyolie vallen op de huid van haar rug en blijven liggen in het holle stuk boven haar billen. Het liefst kneed ik die gelijk, maar ik begin met haar rug. Twee keer “stoot” ik tegen haar bh en ze lacht zachtjes.
                ‘Maak maar los.’
Ik laat het me geen twee keer zeggen en met één hand maak ik de sluiting van haar bh los. Ze haalt haar armen uit de bandjes. Snel, maar net niet snel genoeg. Ik zie een glimp van haar tepels, voor ze weer op de dekens neerploft. Ik kruip op haar en ga net onder haar billen zitten. Mijn handen glijden stevig over haar ontblote rug en zoeken de rand van haar string. Ze kreunt goedkeurend en zonder tegengas, zoek ik haar grenzen op.
Haar billen voelen stevig en glimmen prachtig door de olie. Ik kneed ze en trek ze uit elkaar. Net ver genoeg om haar string te doen verplaatsen.
Meer olie zorgt voor een gladder, natter en nog geiler uitzicht. Ik trek haar string uit, gevolgd door mijn boxer en klim weer bovenop haar.
Geen commentaar.
Ze duwt haar billen omhoog naar mijn handen en ik zie haar opening. Ik verspreid de olie over mijn harde lul en laat me zakken over haar. Ik geef haar kusjes in haar nek en ze kijkt even op. Ze tuit haar lippen en voor het eerst na alle maanden van plagen en uitdagen, proef ik haar lippen, terwijl haar lichaam onder me ligt.
‘Hoe voelt dit, mevrouw?’
Ze beweegt haar heupen op en neer en mijn pik glijdt langs de spleet van haar billen naar voren.
                ‘Heerlijk, maar ik hoop dat je nog niet klaar bent.’
Ze tilt haar armen boven haar hoofd en ik ga rechtop zitten. Ik kijk hoe mijn eikel langs haar schaamlippen glijdt en ze duwt haar billen nog verder omhoog.
Ik streel haar rug en laat mijn handen zakken over haar borsten, tot ik haar harde tepels tussen mijn vingers voel.
Ze kreunt haast geluidloos en wanneer ik in haar tepel knijp, duw ik mezelf bij haar naar binnen.
Ze kronkelt en piept. Dan beweeg ik voorzichtig in haar.
Ze voelt strak en ik moet mijn best doen, niet gelijk te komen. Ik ga overeind zitten en trek haar billen uit elkaar om te zien wat ik doe.
Wat een uitzicht.
Wat een gevoel.
Ze voelt hemels, warm en hoe dieper ik in haar stoot, hoe harder ze kreunt. Haar billen trillen en ik geef haar een tik op haar bil. Het geluid echoot door en de plek wordt rood.
‘Kom overeind.’
Op handen en knieën zit ze op mijn bed en ik houd haar aan haar heupen op haar plek, terwijl ik weer in haar stoot. Harder deze keer. Haar borsten deinen op en neer en ze kreunt. Met haar billen naar achter en haar hoofd opgetild, kijkt ze achterom naar mij. Ze laat haar hand zakken tussen haar benen en streelt mijn lul steeds voordat hij in haar zakt om haar diep te vullen.
De spanning hoopt zich op en de tintelingen verzamelen zich in me, maar ik wil nog niet dat het ophoudt.
Een kreun ontsnapt over mijn lippen en ik trek me terug. Zoë kijkt om en laat zich hijgend op het bed vallen. Ik plof naast haar neer en zie de lust in haar ogen.
ik zie de zweetdruppels glinsteren als kleine glitters op haar gezicht als ze naar me toe leunt. Gretig zoent ze mijn lippen en duwt haar tong bij me naar binnen. De zoete smaak van wijn zit aan haar tong en gaan rond in mijn mond.
Ze kruipt bovenop me en houdt mijn handen boven mijn hoofd. Ze rijdt op me en laat zich op me zakken. Ze verliest geen moment oogcontact en de blikken in haar ogen, maken me nog geiler.
Haar borsten stuiteren voor me op en neer en haar bewegingen worden wilder, net zoals haar ademhaling en haar gekreun.
Ik voel mezelf op het randje zitten, en dan verandert ze weer van positie. Ze maakt me gek en ik wil dat ze stopt, maar ook dat ze doorgaat. Ze laat zich achterover zakken en ik zie hoe ik langs haar natte lippen steeds opnieuw in haar verdwijn. Ik maak mijn duim vochtig en wrijf over haar clitoris. Ze gooit haar haren naar achter en kreunt hard. Ze knijpt in mijn ballen en op dat moment verlies ik me in een intens orgasme, terwijl ik haar kreunend hoor klaarkomen.

Ze maakt zich van me los en komt naast me liggen. De fonkeling in haar ogen is nog steeds niet verdwenen.
‘Gefeliciteerd, mooie Zoë.’
Ze grijnst.
                ‘Ik ben de hele dag nog jarig’ en ze duikt weer bovenop me.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: