I’m back!

° Blog °

I will make it up to you 😉

Het is even stil geweest op mijn blog en instagram. November was namelijk National Novel Writing Month. Eigenlijk wilde ik het hier helemaal gaan uitleggen, maar Wikipedia kan dat veel beter.

De National Novel Writing Month is een jaarlijks terugkerend schrijfevenement dat gecoördineerd wordt door de non-profitorganisatie The Office of Letters and Light. Het is de bedoeling van het evenement dat deelnemers 50.000 woorden schrijven van een roman binnen het tijdsbestek van precies 30 dagen.


Voordat het begon, was ik benieuwd of ik het wel ging halen. Ik had namelijk al maanden niet meer aan mijn verhaal geschreven en het eigenlijk volledig aan de kant gelegd na mijn schrijfretraite. En om dan gelijk elke dag 1667 te moeten typen, was voor mij best een uitdaging.
Het stuk wat ik aan het schrijven ben op het moment, was ook best wel heftig. Maar het is nu de 24ste en ik ben al gewoon vier dagen klaar. De dagen dat ik vrij was, heb ik rond de 3000 woorden geschreven aan deel twee van mijn verhaal. Een compleet verhaal in 50.000 woorden is het dus niet geworden, maar ik ben weer een heel eind opgeschoten.

Nina van www.backwords.eu, Joke en ik hebben elkaar volop gemotiveerd en de werkelijke lijn die we moesten volgen, was compleet verdwenen, want we wilden graag elkaar bijhouden. Wat dus resulteerde in dat we alledrie een week van tevoren al klaar waren. Dus ik ben best wel een beetje (heel erg) trots op ons.

Dit verhaal is nu over de helft en er moet vast nog een hoop geschrapt worden, maar ik heb het idee dat ik weer een beetje uit mijn NaNo hol kan kruipen.

Ik heb me sinds eergisteren het doel gesteld dat ik wil dat de eerste versie van mijn tweede boek dit jaar af is. Nu ik het hier zo neerzet, kan ik er niet onderuit. Dus wanneer jullie mij teveel zien netflixen, friet eten en lui zien doen, ontvang ik graag een virtuele schop onder mijn kont. 😉

Ik ben druk bezig geweest met het zoeken naar plaatjes voor mijn covers van de verhalen. Voor deel één heb ik daar een heel duidelijk beeld bij, maar het perfecte plaatje ben ik nog niet tegen gekomen. Overigens houd ik me aanbevolen om het perfecte plaatje te schieten met ‘mijn’ perfecte man.

Volgende week verschijnt er een nieuw erotisch verhaal op mijn blog, wat ook te lezen is op de site van Pikbusiness.

Verder voel ik me op dit moment net zo chaotisch als deze blog. Maar ik heb nog genoeg met jullie te delen. December wordt Dirty decembermaand. Stay tuned!

Xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: