Eerlijkheid duurt het langst.

° Het volgende verhaal is compleet uit mijn duim gezogen. En een voorstelling van hoe een date met Mr Badguy zou kunnen lopen. °

Ik ben helemaal klaar met die klote, overspelige mannen. Ik open Tinder voor de zoveelste keer deze maand zonder succes. Nee, nee, nee. Meneer badguy. Hij heeft op zijn profiel staan dat hij getrouwd is, in een sleur zit en op zoek is naar spanning. Juist door dit soort mannen ben ik er klaar mee.
Je hebt een vrouw, kinderen en zit hier gewoon een beetje vrouwen te kijken.
Viespeuk.
Ik besluit hem naar rechts te swipen.
Om hem een lesje te leren.
Het is een match. Ik had eerlijk gezegd niet anders verwacht. Ik ben geen topmodel. Maar ik weet wel dat ik er boven gemiddeld, goed uitzie en dat zulke sneaky mannen maar wat vraag een avontuurtje willen beleven met een dame zoals mij. Hij begint gelijk het gesprek.
‘Hi, wat leuk dat we een match zijn.’
‘Hihi, ik vind het wel spannend. Ik weet niet hoe je eruitziet.’
‘Ik zie er goed uit. Geloof me.’
Waarom heb je dan geen foto?’
‘Ik ben getrouwd he. Mag hier niet tegengekomen worden.’
‘Nee dat snap ik. Maar ik ben wel nieuwsgierig naar je.’
‘Zal ik mezelf omschrijven?’

Alsof ik ook maar de helft zou geloven van wat hij vertelt. Natuurlijk gaat hij niet vertellen dat hij inhammen heeft, een kunstgebit en een bierbuik. Ik verwachtte een omschrijving van een Brad Pitt of een Leonardo DiCaprio, maar hij omschrijft zichzelf als een mengelmoesje van Channing Tatum en Christian Grey.
Hij denkt zeker echt dat vrouwen hierin trappen he?
Ik speel het spelletje mee en zeg dat ik onder de indruk van hem ben.
Hij begint nu al praatjes te krijgen en vraagt wat ik aanheb.
Normaal heb ik daar altijd een heel gevat antwoord op, zoals een carnavalspak, dikke olifantenpyjama of een harig evakostuum. Maar deze man moet eerst flink opgewonden raken voordat zijn pik eraf getrapt wordt.

Dus ik vertel hem dat ik al in bed lig, met lichte koorts en dat zijn beschrijving het niet minder heet maakt. Hij vraagt door en ik zie hem al stiekem op de bank zitten met zijn pik in zijn ene hand en telefoon in zijn andere hand.
En dan zeggen ze dat mannen geen twee dingen tegelijk kunnen doen.
Ik plaag hem en zeg dat ik een kort broekje draag en een topje met spaghettibandjes. Hij vraagt of ik de bandjes naar beneden wil schuiven en ik doe net alsof ik naar hem luister. Intussen zit ik gewoon chips te vreten op de bank. In een onesie, waar ik voor de postbode zelfs niet thuis geef.
Deze pakken zijn heerlijk en één van de redenen dat ik het wel fijn vind om vrijgezel te zijn. Niemand zegt nu tegen mij dat ik mijn achterlijke pak uit moet treken omdat het er niet uitziet.
Hij gaat verder en vraagt of ik een geschoren poesje heb.
Ik heb ineens geen zin meer om deze man voor de gek te houden en vind het vies, zielig en kansloos. Ondanks dat ik er zelf een spelletje van maak en helemaal niets voel voor deze man heb ik medelijden met zijn vrouw. De vrouw die nu misschien uitgeput op bed ligt. Te wachten op de man die zegt ‘zo’ naar boven te komen. Zij heeft de hele dag gewerkt, de kinderen verzorgd en waarschijnlijk alles in huis gedaan. En nu ligt ze op bed een boekje te lezen, terwijl haar man zich af ligt te trekken op een jong grietje. En dat jonge grietje ben ik.
‘Ik hou het voor gezien. Mijn app doet raar. Ik ga hem verwijderen en slapen.’
               ‘Nee, wacht.’
‘?’
               ‘Ik wil nog niet dat het contact stopt.’
‘En ik wil niet met een getrouwde man praten, waarvan ik niet eens weet hoe hij eruit ziet.’
               ‘Dat heb ik je toch verteld?’
‘Je kan zoveel zeggen. Ik kan mezelf zonder foto’s ook als Beyoncé omschrijven.’
               ‘Ik vind jou veel mooier.’
‘Prima en toch ga ik Tinder verwijderen. Fijne avond.’
               ‘En als ik je mijn nummer geef?’
Waarom is deze man zo volhardend?
‘Dan wil ik wel een foto van je zien. Ander houdt het op.’
Hij geeft zijn telefoonnummer en ik sla hem op.
Ik verander mijn profielfoto op Whatsapp in een foto die al op mijn tinderprofiel staat. Hij heeft een foto van een boom met een vlinder. Nog iets waaruit ik niet op kan maken met wie ik aan het praten ben.
‘Hoi, kom maar op met die foto.’
               ‘Oh, ik vind het zo spannend om mijn nummer te geven. Ik word er opgewonden van.’
‘Foto, ik weet nog steeds niet wie ik tegenover me heb. Ik ga je anders verwijderen.’
               ‘Nee, ik begrijp dat we elkaar moeten vertrouwen en dat je mij ook wil zien. Maar waarom doe je ineens zo boos? Het is voor mij ook een stap. Hopelijk begrijp je dat?’
Ik schud met mijn hoofd en vraag me af of ik het bericht wel goed gelezen heb. Hij gedraagt zich gelijk alsof we elkaar al maanden kennen en wil ook nog dat ik begrip opbreng voor zijn moeilijke situatie.


Toch stuurt hij een foto van een man die inderdaad iets weg heeft van Channing Tatum. Of in ieder geval lijkt op zijn beschrijving. Hij heeft een strakke kaaklijn, wilde wenkbrauwen waar sprankelende, groene ogen onder vandaan komen. Hij traint en heeft een goed lichaam. Maar ik ben niet voor één gat te vangen en kopieer de foto in Google om hem daar te zoeken. Op de tweede pagina kom ik de foto tegen. Het is van een modellenbureau. Hoe stom denkt hij dat wij vrouwen zijn? Ik zeg dat ik het zo warm heb gekregen dat ik mijn topje uit ga trekken en vraag om nog een foto.
De foto is van dezelfde fotoshoot.
En hij denkt dat hij me in zijn macht heeft. Ik wil niet weten met wat voor vies mannetje ik te maken heb, maar wil meer van hem weten. Ik heb een plan.
Ik stel mezelf anders op omdat ik anders niet ga krijgen wat ik wil. Ik zeg dat ik me aangetrokken tot hem voel en wil weten waarom hij zo doet.
Hij zegt dat hij een hele lieve vrouw heeft, maar dat na de bevalling ze geen seks meer gehad hebben en dat hij daar zo’n behoefte aan heeft. Zijn vrouw is moe en hij is al maanden geil. Tijdens de zwangerschap wilde ze niet en nu doet het te veel pijn, waardoor zijn pik op ontploffen staat. Ik word alleen maar nog kwader dan ik al was. Dus omdat zijn vrouw hun kind heeft gebaard en haar lichaam nu moet herstellen van een zwangerschap en een bevalling, moet ik nu medelijden krijgen omdat de man zijn pik nergens in kan stoppen. Ik kook, voel me woest worden en wil hem het liefst helemaal verrot schelden. Maar dan gaat hij door naar de volgende, net zolang tot er wel iemand is die erin trapt en hem geeft wat hij wil.

Maar ik word heel feministisch van dit soort mannen en vind dat wij vrouwen elkaar hier moeten steunen. Daarom typ ik terug dat ik begrijp dat hij inmiddels wel weer een keer zin heeft en dat ik snap dat het vervelend is dat hij al zolang niet aan zijn trekken is gekomen. Hoe egoïstisch kan zijn vrouw zijn. Het sarcasme druipt van mijn scherm af, maar hij heeft niet eens wat door.
Ik vraag wat hij nu aan het doen is en hij zegt dat hij op bed ligt. Zijn vrouw slaapt al. Ik wil hem echt iets aandoen.
‘Het wordt pas echt spannend als je betrapt kan worden. Maak eens een selfie.’
Hij hapt en zegt naar beneden te sluipen. Even later stuurt hij een foto in zijn woonkamer waarin hij zijn overeind staande boxer fotografeert.
Loser!
Hij is vergeten de foto van zijn gezin op de achtergrond weg te halen of in ieder geval ergens anders te gaan staan. Ik zoom in op de foto en kom tot de conclusie dat hij echt foto’s van zichzelf heeft gestuurd. Hij heeft dus niet gelogen. Iets waar ik voor bijna honderd procent vanuit ging.

Ik ga verder met mijn research en klik via google op de foto van Gerard. Zo vind ik hem op Facebook en niet veel later zit ik op het account van zijn vrouw, Marjan te kijken. Het stel staat lachend voor een huis met een sleutel in hun handen. Zij heeft een dikke buik en een peuter met twee staartjes hangt aan het been van papa.
Ik check de reacties en zie mensen ze feliciteren en vragen waar ze gaan wonen.
Bingo!
De straat staat gewoon in de reacties en op de foto is het huisnummer te lezen. Marjan is helemaal niet lelijk. In ieder geval niet zo’n monster als hoe hij haar heeft omschreven. Ze ziet er wat simpel en braafjes uit, maar ze heeft felblauwe ogen en een fijn symmetrisch gezicht. De twee kinderen die ze samen hebben, zijn ook niet gekomen van een potje tafeltennis. Na de eerste heeft hij toch nog een keer besloten om een tweede kind te verwekken.
De foto is van anderhalf jaar geleden, wat zou betekenen dat het jongste kind ongeveer één is. Dat zou inhouden dat deze ‘zielige’ man al minstens een jaar geen seks meer heeft, als zijn verhalen kloppen.
Dat zou dan inderdaad weleens voor een ontplofte penis kunnen zorgen. Ik zoek het adres op in Google Maps en zie dat het twintig minuten rijden is. Ik twijfel, maar wil niets liever dan deze man aan de schandpaal nagelen. Ik trek mijn jas aan en stap in de auto. Ik reageer op de foto van de man en zeg dat ik meer wil zien. Dat hij er goed uitziet en me doet verlangen naar meer. Na een minuut of tien stuur ik hem een berichtje dat ik mijn handen niet boven de dekens kon houden en nu genoegzaam ga slapen. Hij wenst me een fijne nachtrust en hoopt me snel te spreken.
Je moest eens weten vriend.


Ik sta voor het huis en kijk nogmaals op de foto van de facebook van zijn vrouw. Dit is het huis. Boven brandt er licht, maar doordat de gordijnen dicht zijn, zie ik enkel schaduwen.
Ik bel aan en merk aan mezelf dat ik het best spannend vind.
Het is al een uurtje of elf en niemand komt rond dit tijdstip zomaar aan de deur. De deur gaat open en ik herken Gerard van de foto’s. Zijn vrouw, Marjan gaat nieuwsgierig achter hem staan. In het echt is ze veel mooier dan op haar foto’s. Ze schuilt achter de man die haar zou moeten beschermen voor het soort psychopathische mensen die om elf uur, tegen midden in de nacht aanbellen.

‘Goedenavond, ik denk dat wij even met elkaar moeten praten.’
               ‘Ik denk het niet’, zegt Gerard en hij wil de deur dichtgooien. De verbaasde uitdrukking op zijn gezicht is goud waard. Hij had duidelijk niet verwacht dat ik op de stoep zou staan. De vragende blik Marjan vind ik minder leuk om te zien.
‘Ik wil vooral met jou praten’, zeg ik tegen haar.
Ze gaat voor haar man staan en geeft hem een blik die ik niet graag had willen krijgen.
               ‘Ga aan de kant en hou je mond.’, sist ze naar hem. Haar onschuldige uiterlijk verbergt een pittig karakter. Hij gehoorzaamt en als een puppy die op zijn kop heeft gekregen stapt hij bij de deur weg. Hij kijkt mij woedend aan en ik ben blij op dit moment dat ik geen gegevens van mezelf aan hem heb gegeven. Marjan richt zich nu op mij en ik slik.
Waarom dacht ik ook alweer dat dit een goed idee was?
‘Ik uhh… ben Gerard, je man uhh… op Tinder tegen gekomen’, hakkel ik.

Marjan slaat haar hand voor haar mond en haar ogen vullen zich met tranen.
Ze schudt haar hoofd en kijkt naar mij en dan naar haar man. Gerard kijkt naar de grond en durft ons geen van beiden aan te kijken.
Ik voel mezelf ongemakkelijk worden en vind het tijd worden dat ik er vandoor ga. Mijn taak zit erop. ‘Ik ben altijd al bang geweest voor dit soort acties.’ Zegt ze na een lange, ongemakkelijke stilte.
               ‘Hoezo?’
Het gaat me niets aan, maar ze moet haar verhaal kwijt en zegt het niet voor niets.
‘Door te trouwen met zo’n knappe man.’
Daar heb ik niets tegenin te brengen. Ik druk mijn lippen op elkaar.
‘Dat zie jij toch ook? Hij ziet er goed uit toch?’ gaat ze verder.
Ze haalt hem dichterbij de deur en houdt zijn shirt omhoog. Hij is gespierd en heeft een goed wasbordje. Het begint allemaal steeds raarder te worden. Maar de man is onwaarschijnlijk knap.


Gerard begint te lachen en niet veel later begint Marjan ook.
‘Sorry, dit zal wel heel vreemd voor je zijn.’ zegt Gerard.
               ‘Ik begrijp vooral niet wat er zo grappig is.’
‘We hebben je er eigenlijk ingeluisd. We hebben samen op Tinder gezeten. We proberen onze relatie spannend te houden door spelletjes te spelen.’
               ‘Dus jullie doen dit vaker?’
‘Nee, jij bent de eerste die langskomt. De eerste die research doet.’
               ‘Nou, ik hoop dat jullie hierop keihard klaar kunnen komen.’ Boos, draai ik me om en wil weglopen. Ik weet niet waarom, maar nu ben ik degene die me gebruikt voel.
Eerlijkheid duurt het langst. En dan wordt je zo voor schut gezet.
‘Wacht.’ Marjan pakt me bij mijn arm en vraagt me naar binnen.

Mijn avond is nu toch al vreemd gelopen, dus wat kan het voor kwaad? Ik volg Marjan naar binnen en Gerard neemt mijn jas aan.
Ik ga op de bank zitten en hij komt naast me zitten. Ik kan er niets aan doen, maar zijn boxershort lijkt me aan te trekken als een kind in een speelgoedwinkel. Hij vindt het duidelijk spannend en ook ik raak opgewonden. Hij plukt aan mijn jurkje en ik kijk opzij. Marjan is naast me komen zitten aan de andere kant. Ze heeft haar benen over elkaar en haar knie raakt de mijne aan. Ze draagt alleen een badjas en wanneer ze vooroverbukt, zie ik dat ze geen ondergoed draagt.

‘Heb je weleens trio gedaan?’ vraagt Gerard. Ik schud mijn hoofd en begin zenuwachtig te lachen.
               ‘Zou je het willen?’ vraagt Marjan, terwijl ze haar benen iets spreidt.
Een half uur geleden dacht ik nog dat ik haar heel slecht nieuws zou gaan brengen door te vertellen dat haar man haar bedondert en nu zitten ze allebei opgewonden naast me en willen ze met me naar bed.  
Wil ik dat ook? Het is altijd wel een droom of een fantasie van me geweest. Maar ik heb het nooit gedurfd. Ik zat weleens in een relatie waarin het werd voorgesteld, maar daar ben ik veel te jaloers voor. Ik wil niet zien hoe mijn man geniet van een andere vrouw en ik hoef ook geen andere vrouw aan mijn man te zien zitten.
Maar deze keer ken ik deze mensen niet. Ik ben de derde persoon die nergens jaloers over hoeft te worden. Ik kan genieten, kijken en daarna weer weggaan zonder ooit nog terug te hoeven komen als ik dat niet wil. Gerard is een knappe man en Marjan heeft ook een goed lichaam.

Ze haalt haar hand door mijn haar en ik schrik eerst van haar tedere aanraking.
Maar ik wil meer.
Ik wil dat zij me aanraakt en ik wil meer zien van haar lichaam. Ze lonkt me met haar lange vingers en ik doe gehoorzaam wat ze zegt.
Haar wijsvinger krult ze achter mijn oor en er gaat een rilling over mijn rug. Mijn gezicht komt dichter bij dat van haar en haar lippen staan nu recht voor me. Ik sluit mijn ogen en voel haar zachte lippen tegen de mijne aan. Ik heb nog nooit met een vrouw gezoend. Het voelt zacht.
Geen stoppels, geen baard die in de weg zit. Het is fijn en eindelijk kan ik ontspannen. Achter me voel ik handen over mijn rug glijden. Ik trek me terug uit de kus van deze onbekende vrouw en kijk in de ogen van Gerard, die nu pure lust uitstraalt.

‘Als je iets niet wil, zeg je stop he? Je bent tot niets verplicht.’
Ik knik, in stilte. Ik heb zoveel vragen, maar ik ben te overdonderd. En ik wil helemaal niet praten op dit moment.
‘Wil je stoppen?’ vraagt de man.
‘Nee’ zeg ik. Ik hoor hoe schor ik klink en schraap mijn keel. De man trekt me naar zich toe en pakt mijn gezicht in beide handen. Zijn handen tasten mijn wangen af en zijn mond opent zich voor me. Met gesloten ogen laat ik hem mijn mond verkennen en ik merk dat ik opgewonden raak. Marjan streelt me over mijn jurk en haar hand verdwijnt in mijn panty.
Ik open mijn benen en voel hoe haar vingers me strelen op mijn gevoelige plekje. Gerard kreunt in mijn mond en ik zie wanneer ik mijn ogen weer open dat hij de bewegingen van zijn vrouw nauwlettend in de gaten houdt.

‘Trek je jurk uit.’
Ik sta op en kijk hoe het koppel mij aanstaart met ogen vol verlangen.
Ik trek de jurk over mijn hoofd en Gerard en Marjan zoenen elkaar. Vol passie, niet van een stel, waarvan de liefde is uitgeblust.
Zijn hand verdwijnt in haar badjas en hij kneedt in haar borst. Haar badjas laat los en haar borsten worden bevrijd.
Ik trek mijn laarzen uit, zonder te stoppen met kijken naar het geile toneelstuk voor me. Het is geil om te kijken naar twee zulke aantrekkelijke mensen die van elkaar genieten. Mijn panty gooi ik bij mijn jurkje op de grond en ik ga op mijn hurken voor ze zitten. Marjan trekt haar badjas uit en Gerard richt zich weer op mij, terwijl ik mijn ogen niet van het lichaam van zijn vrouw kan houden.Naakt zit ze op de bank en aarzelend pakt ze mijn hand. Ze begeleidt die tussen haar benen en wanneer ik voel hoe opgewonden ze is, snak ik naar adem. Ik wrijf aan de boxer van Gerard en wil zijn geslacht maar wat graag bevrijden.
Hij lijkt mijn gedachten te kunnen lezen, want hij tilt zijn billen van de bank en gooit zijn boxershort uit.
Ik volg hun voorbeeld en maak in een snelle beweging mijn bh los. Mijn slipje laat ik zakken en ik zie Gerard verlekkerd naar me kijken. Hij trekt me naar zich toe en ik ga bij hem op schoot zitten. Marjan komt achter ons zitten en terwijl ik over de schoot van Gerard wrijf, voel ik haar handen over mijn borsten glijden.

Mijn tepels reageren op haar aanrakingen en ik beweeg over de eikel van Gerard heen. Zijn ogen zijn groot, wanneer ik over hem heen zak en me laat vullen.
Gerard trekt zijn vrouw naar zich toe en ze gaat naast hem zitten. Ze leunt voorover naar me toe en zoent me. Ik wil mijn ogen sluiten en genieten, maar ik wil nog veel liever zien wat er allemaal gebeurt. Gerard kust de nek van zijn vrouw, terwijl zijn vingers haar lichaam aftasten. Ze stoppen tussen haar benen en ik hoor haar kreunen wanneer hij in haar glijdt.
We spelen, voelen en lachen de hele nacht, tot de babyfoon afgaat en er iemand wakker is. Ik kan niet beloven dat mijn gekreun daar niet de boosdoener van was. Ik kleed me aan en loop tevreden terug naar mijn jas.
‘Hopelijk zien we je nog eens. Dit was heel fijn.’
               ‘Het was zeker niet verkeerd.’
We nemen afscheid en met een grote grijns, start ik mijn auto.

Dat hele Tinder is zo gek nog niet!
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: