Pareltjes van Tinder deel 2

De eerste paar pareltjes hebben we gehad en terwijl jullie de tweede hier kunnen lezen, heb ik alweer een stuk of veertig nieuwe screenshots gemaakt. Het lijkt wel alsof ik een paar levels omhoog ben gegaan en nu nog gekkere profielen tegenkom. Of ik ben inmiddels zo diep gezakt, dat ik de restjes, van de restjes van de vuilnisbelt overhoud.

Laat maar even weten onderaan mijn bericht of op instagram of het je leuk lijkt om er een terugkerend iets te maken van de Tinderpareltjes.

Dit deel heb ik er geen vijf voor jullie, maar 8. (Doe eens gek, meid!)De standaardman

Deze man is niet zo welbespraakt en dat is ook aan zijn ietwat simpele blik te zien. Deze man past bij iedereen en zou zo de horoscopen in een tijdschrift kunnen schrijven. Alles past namelijk altijd wel ergens bij. Deze man is op zoek naar een leuke vrouw. Hij houdt van hobby’s en is dol op lekker eten. Whatever that may be…

De mooiboy

Deze man ziet er goed uit en dat weet hij. Met een zwoele blik kijkt hij de camera in en glimlacht verlegen. Hij bevindt zich op een sfeervolle locatie, waarin je jezelf al helemaal naast hem plaatst op het bankje. Deze man is helaas zo arrogant dat hij nooit als eerste het gesprek zou beginnen en je het niet waard vindt, wanneer jij dat niet doet binnen een dag.

* Na alle ellende die ik ben tegen gekomen ga ik even in een hoekje huilen omdat ik hem naar links heb geswiped.

De analfabeet
Deze man krijgt het voor elkaar om in drie zinnen minstens zes spelfouten te maken en dat belooft niet veel goeds voor een echt gesprek.
Nou weet ik dat er zoiets bestaat als dyslexie en dat ik ook niet foutloos typ, maar ik wil niet het gevoel hebben dat ik elke zin op mijn tong moet bijten omdat er iets verkeerd staat. Dan blijft er niet veel tong over.  Vaak staat hij op de foto met een kind, wat niet van hemzelf is, maar van ‘me broer’
Zo bezorgd deze man mij toch nog een beetje kippenvel…

De ‘In an open, long-term, long-distance relationship- man’

Dit is de instinker van deze pareltjes. Hoe vaag wil je het hebben? Deze viespeuk zit niet alleen in een open relatie, die heeft hij al heel lang en ze woont ook nog gewoon heel ver weg. In mijn ogen ben je dan gewoon vrijgezel en klink je voor je gevoel een stuk interessanter wanneer je dit er neerzet.
De denkbeeldige vriendin aan de andere kant van de wereld zou zich nergens zorgen over te maken, want wellicht denkt hij zelf dat hij op een jonge Leonardo Dicaprio lijkt, hij heeft het meest weg van een paard met het masker van Freddy Mercury op. 

De badguy
Deze sneaky basterd komt er wel voor uit dat hij verkeerd bezig is. Met een nietszeggend zwart beeld ‘springt’ hij van het scherm.
Er is al zoveel engs op Tinder waar wel gewoon foto’s bij staan. Waarom zou iemand de gok nemen om een man te liken zonder foto, in een relatie met kinderen?
Oké, hooguit om aan de schandpaal te nagelen.

De anabool

De anabool lacht vriendelijk, is net aangespoeld op Ex on the beach en zegt een stoere jongen met een klein hartje te zijn.
Niet alleen een klein hartje.
Deze krachtpatser heeft dan wel spieren, hij draagt schoenen met klittenband omdat zijn armen zo breed zijn, dat hij zijn veters niet eens zelf kan strikken.

De inzoom-man

De inzoom-mannen verbazen mij iedere keer weer. Hij duikt iets teveel op tijdens het swipen en lijken maar niet door te hebben, wat ze verkeerd doen. Ik zal het even uitleggen.

De eerste foto die wij zien is onze eerste indruk van jou. Wij hoeven niet de aderen in je oogbal of de haren in je neus te tellen. 1,5 meter, weet je nog? Dat geldt ook voor de afstand waarin je je selfie neemt.

De grindr/tinder man

Deze man is fotogeniek, heeft een goed gevoel voor stijl en ziet er aardig uit. Je kunt er waarschijnlijk ontzettend mee lachen en gaat graag met je mee winkelen. Eén klein probleempje: hij heeft Grindr verkeerd gespeld en begrijpt maar niet wat al die vrouwen op zijn beeldscherm doen.

Voordat daar misverstanden over ontstaan.. Ik heb absoluut niets tegen lesbiennes of homo’s. Sterker nog, de twee leukste homo’s zijn mijn beste vriend(inn)en. Oké, genoeg sentiment, we gaan weer door.

Dat was het weer voor deze week. Maandag komt er een fictie verhaal over één van deze mannen. Hoe zou het verlopen, wanneer je naar rechts swiped en je bedenkt een afspraak met hem te maken?

Heb je nog niet genoeg Tinderpareltjes gezien en wil je weten of de mannen het er in een ander deel van het land beter vanaf brengen? manohman.nl heeft ook een paar mooie, grappige, schrikbarende mannen voor jullie gevonden. En volgende week staat er weer een nieuw deel op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: