Plastic Fantastic

Vorige keer schreef ik al als antwoord op de vraag of ik niet aan de man was, dat ik niet aan de man, niet aan de vrouw, niet aan ballonnen was en ook niets had met sekspoppen.

Nou is mijn fantasie best heel breed. Ik hoef maar een liedje te horen, flarden van een gesprek mee te krijgen of mensen gewoon te observeren om er een hele eigen draai aan te geven. De vraag: “Hoe verzin je het?” komt dan ook regelmatig voorbij. Hoe gekker mijn verhaal is, hoe leuker ik het vind. Ik denk namelijk heel beeldend en wanneer ik bijvoorbeeld schrijf over een deurmat die zich verraden voelt door een buurmat, zie ik die ook echt ergens liggen met oogjes. Maar het volgende kan ik met mijn hoofd toch echt niet bij.

Ik weet niet eens meer waar ik het voor het eerst gehoord of gelezen heb, maar er is dus een man die verloofd is met een sekspop. Zo heb ik ook weleens gehoord over iemand die ruzie had met een geest omdat die was vreemdgegaan, iemand die opgewonden raakt van een lampenkap of iemand met een relatie met ballonnen. Maar even terug naar de sekspop-man.

Deze man heeft een instagram account met 40,5000 volgers. Hij woont in Kazachstan en naast de verliefde foto’s die hij maakt met zijn leefhoofdige liefde is hij te zien in vreemde poses. Hij is kaal, gespierd, heeft een baard, tepels zo groot dat je je jas eraan kan ophangen en veel lichaamshaar. Deze man heeft niet zomaar een hobby, hij beweert dus echt verliefd te zijn op zijn Margo.

Hoe langer ik op zijn account kijk, hoe meer ik denk dat ik aan het hallucineren ben. Het feit dat een trouwjurk die wordt uitgezocht voor een pop, (Say yes to the dress zit er niet in) een huwelijk wordt uitgesteld vanwege corona en de berichten dat ze door een moeilijke tijd gaan, niet eens de raarste zijn op de site, zegt denk ik genoeg. Er staan filmpjes op dat hij zichzelf aan het bevredigen is met de vraag of iemand zijn proteïne wil. *Ieuw! Berichten waarin hij modderig aan een trein hangt en foto’s waarin hij met zijn kapstoktepels tussen de madeliefjes rolt.

Maar even terug naar het liefdesverhaal. Ik vind van mezelf dat ik best wel empathisch ben en probeer me vaak in te leven in anderen. Maar dit gaat me toch wel even 10.000 stappen te ver. Deze man, Yuri Tolochko, is bodybuilder van beroep. Niet echt een baan voor watjes en ook al is het totaal niet mijn type, zou ik me empatisch als ik ben kunnen voorstellen dat er vrouwen zijn die dat aantrekkelijk vinden. Zo zie ik al helemaal een training voor me met mede bodybuilders.

Yuri loopt stralend met zijn strakke broekje en gespierde armen de trainingzaal binnen. ‘Hé man, hoe was je weekend?’ ‘Ja prima. Ik heb iemand leren kennen in een bar afgelopen weekend.’ ‘Oh, vertel. Hoe ziet ze eruit?’ ‘Ze is zo mooi. Ze heeft blond haar, knalblauwe ogen en volle lippen. Een gladde huid, twee prachtige borsten en een strak lijf. Ze is gewoon perfect.’ Ondertussen is Yuri met zijn collega aan het gewichtheffen. Yuri’s collega hijgt er met 150 kilo aan zijn armen, uit: ‘Klinkt goed. Heb je een foto?’

Trots laat Yuri zijn nieuwe vriendin zien op de foto. Yuri’s collega lacht, schrikt zich dood, wanneer hij het serieuze gezicht van Yuri ziet en dondert zo omver met de gewichten bovenop hem. De volgende dag stond er op de voorpagina het volgende in de krant. “Noodlottig ongeval tijdens training bodybuilders. Bodybuilder overleden aan zijn verwondingen”

Hij zegt haar ontmoet te hebben in een bar. Hoe gaat zoiets? Loop je opgewonden ergens op af na je zoveelste avond vrouwen naar links swipen? Of gesprekken die nergens toe leiden en ben je dan zo wanhopig dat je niet eens meer doorhebt dat je een pop staat te versieren? Hoe komt zij daar? Bied je haar drinken aan? Ga je met haar dansen? Ik heb teveel vragen.

En dan het punt dat je bedenkt dat je een match hebt. Sta je dan uitgebreid te zoenen op de dansvloer? Op welk punt neem je haar dan mee naar huis? Praat je in de auto tegen haar? Vraag je waar ze aan denkt omdat ze zo stil is? Word je ongemakkelijk wanneer je binnenstapt met haar omdat je je pizzadoos van de vorige avond niet hebt opgeruimd?

Op welk punt in zijn leven is hij wakker geworden en heeft hij bedacht dat hij wil trouwen met zijn sekspop. Is hij mentaal blijven hangen op zesjarige leeftijd en speelt hij met haar alsof ze een soort actiefiguur is? Dat hij er actie mee voert, moge duidelijk zijn. Maar ook als ik daarover nadenk… Hoe verwijdert hij zijn.. uhh… proteïne weer uit haar?

Ondanks dat ik dat allemaal echt niet begrijp, heb ik even 10 voordelen van een relatie met een sekspop bedacht. 1. Ze kijkt niet naar andere mannen. 2. Ze vraagt niet of ze een dikke kont heeft in haar nieuwe jurk. 3. Ze shopt sowieso niet al jouw zuurverdiende salaris op. 4. Ze roddelt niet over je met haar vriendinnen. 5. Ze spreekt (je) niet (tegen). 6. Ze is niet een week in de maand chagrijnig omdat ze ongesteld moet worden. 7. Ze heeft altijd zin in seks. 8. Ze heeft geen last van een vieze ochtendadem. 8. Ze heeft geen jaloerse ex. 9. En je hebt ook geen vervelende schoonouders. 10. Ze pikt ’s nachts je dekens niet in.

“Toen ik een foto van haar de wereld in stuurde, was er veel kritiek en begon ze een complex te ontwikkelen, dus besloten we om plastische chirurgie te ondergaan”, aldus Tolochko. Zo had Margo al verschillende haarkleuren en -stylen, van een blonde tot roze haardos. „Ze is veel veranderd. In het begin was het moeilijk te accepteren, maar later raakte ik eraan gewend.” Yuri Tolochko

Dus even ter verduidelijking. Het is volgens hem vreemd dat er verwarring ontstond. Zijn levenloze Margo werd daar onzeker van en de rubberen en plastic pop heeft daarom plastische chirurgie laten doen. Hij heeft het er moeilijk mee, maar accepteert het. Waarom spelen mensen in deze waanzin mee? Waarom gaat een plastische chirurg een pop opereren? Waarom maakt iemand een trouwjurk voor de bruiloft voor een levenloos ding. Waarom zit deze man niet ergens in een instelling opgesloten? Voor zover ik nu gekeken heb, steeds verwarder raak en meer vragen krijg, is hij niet gevaarlijk. Maar dit is toch zachtst gezegd opmerkelijk?

Buiten dat, kan ik niet wachten op het bericht dat het koppel vertelt wordt dat zijn proteïne niet voor baby’s kan zorgen en zijn knappe Margo hormonen gaat slikken om zwanger te worden.

Eén opmerking over 'Plastic Fantastic'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: