Perfecte Match? 8

Hoofdstuk 8 Bryan

De weg naar Lara’s huis toe, zijn we allebei stil. Eerder nog, konden we niet van elkaar afblijven, maar nu ben ik bang dat mijn pik het heeft gewonnen van mijn verstand. Misschien denkt ze wel dat ik dit altijd zo doe. Waarom heb ik haar verteld wat ik met Arnoud allemaal uitgevreten heb?

Ik wil uiteraard eerlijk tegen haar zin, maar ik denk ook niet dat het een goede indruk op mij had gemaakt, als ze me zou vertellen dat ze piemels bespringt als hobby. In ieder geval niet terwijl we elkaar nog moeten leren kennen.

‘Hier had je er eigenlijk in gemoeten.’
Ik kijk opzij en zie Lara schichtig naar buiten kijken. Ze heeft haar handen in elkaar gevouwen en ze rusten op haar schoot. Ik zet de auto langs de kant en pak haar handen vast. De spanning tussen ons is direct weer terug. En dat terwijl ik eigenlijk nog wel wilde zeggen dat ik haar gewoon thuis af wilde gaan zetten. Ze kijkt vanonder haar lange wimpers naar me en geeft me een zenuwachtig lachje.

‘Je mag hier niet keren, want het is eenrichtingsverkeer.’
Ik kan mijn grijns niet onderdrukken. Zo zelfverzekerd als ze onder het eten en tijdens onze avond bij haar thuis was, zo onrustig is ze nu. Ik leun voorover en geef haar een kus op haar mond.

‘Zal ik je thuis afzetten? We hoeven niets te overhaasten.’
‘Maar ik heb je net zelf uitgenodigd.’
‘Ik ben een grote jongen. Ik kan het wel aan als je me wegstuurt.’
Fuck, daar is haar ondeugende glimlach weer. De glimlach die ervoor zorgt dat ik er helemaal niet goed tegen kan, als ze me wegstuurt.
‘Niet nodig. We drinken gewoon een kopje thee op de bank. Dan kunnen we de geweldige film bespreken.’
‘Er was niets mis met die film, dame. Ik werd alleen ontzettend afgeleid door wat er naast me zat.’
‘Misschien kunnen we nog een andere keer een poging doen om hem helemaal te kijken.’

Ze streelt mijn hand en komt een stukje naar voren om me te kussen. Op mijn wang. Als het maar geen friendzone-kus was.

Met één hand aan het stuur en de andere hand nog steeds bij Lara op schoot, rijd ik een rondje tot we bij haar huis aankomen. Met tegenzin laat ik haar hand los om mijn gordel af te doen. Lara doet hetzelfde en opent de autodeur.
Ik blijf zitten en opnieuw slaat de twijfel toe.
Doe ik er echt wel goed aan om met haar mee naar binnen te gaan?

‘Hé slome! Ga je nog mee of wil je de thee in een papieren bekertje om mee te nemen?’
Ze heeft ineens haar praatjes weer terug. Waarschijnlijk voelt ze zich meer op haar gemak nu we weer op veilig terrein voor haar zijn.
Ik hou van haar ondeugende kant, maar het enige waar ik nu geïnteresseerd in ben, is haar ondeugende kant in de slaapkamer.
‘Lara luister. Ik wil heel graag met je mee naar binnen, maar ik denk niet dat ik van je af kan blijven. Ik wil rustig aan doen, maar ik wil je ook heel graag bespringen. Maar ik wil niet dat je…’
‘Hou je mond.’
Ze onderbreekt me plotseling door me op mijn mond te zoenen. Het overvalt me, wind me op en maakt Lara alleen maar leuker.
Ze klimt haast over me heen en ik laat mijn handen haar lichaam verkennen.

Haar blouse is glad, maar de hitte van haar lijf komt er dwars doorheen. Alsof het schreeuwt om bevrijdt te worden door elk stukje stof wat teveel is op dit moment. Ik open de bovenste knoop van haar blouse.
De tweede.
Bij de derde knoop weet ik dat ik op borsthoogte zit. Ik kneed in haar borst en ze kreunt in mijn mond.
‘Kom, we gaan naar binnen.’

Zo abrupt als ze me zoende, zo abrupt stopt ze er ook mee. Ik weet niet hoe snel ik uit de auto moet stappen en Lara loopt al naar haar voordeur. Ik trek een sprintje en sluit mijn armen om haar heen. Lara’s haren vallen naar de zijkant van haar schouder, wanneer ze de sleutel in het slot probeert te duwen. Ik kus de plekjes blote huid van haar nek.
Wat ruikt ze heerlijk.
Ze giechelt in mijn oor, maar heeft de grootste moeite met het sleutelgat vinden.
Eindelijk opent ze de deur en we storten naar binnen.

De voordeur valt met een harde klap achter ons dicht. Lara duwt me tegen de muur en pakt mijn handen vast. Ze tilt ze boven mijn hoofd en kust mijn lippen. Speels, geil en dominant.
‘Blijf staan.’
Hijgend kijk ik naar Lara met mijn handen boven me. Ze doet een stap naar achteren en kijkt me aan.

Ze gaat verder waar ik gebleven was en knoopt haar blouse los. Langzaam.
Tergend langzaam.
Ze haalt haar armen uit de mouwen en gooit het kledingstuk door de hal.
‘Wil je dat ik verder ga?’
Ik knik en betrap mezelf erop dat ik mijn mond open heb.
Ze doet een stap dichterbij en kust me. Ik zoen haar terug en trek haar dicht tegen me aan.
‘Erg gehoorzaam ben je niet, meneer.’
‘Als je niet wil dat onze eerste keer in de hal wordt, moet je me nu meenemen naar je slaapkamer.’
Haar ogen glijden over mijn lichaam en stoppen bij mijn broek. De bolling verraadt mijn opwinding. Goedkeurend lacht ze.

Ze wrijft over mijn bovenbeen en net voordat het gevoelig wordt, stopt ze.
‘Kom.’ Als een mak lammetje loop ik achter haar aan boven. Ze opent de deur naar wat de slaapkamer blijkt te zijn. Voor het bed blijft ze staan. Ik omhels haar en mijn handen glijden over haar rug. Ze graait naar mijn riem en wild en onhandig maakt ze hem los, gevolgd door mijn knoop. Haar topje kruipt omhoog en ik voel haar zachte huid onder me.

Haar lippen zoeken de mijne en wanneer ze elkaar gevonden hebben, open ik mijn mond om haar tong toegang te geven. Al zoenend laat ze mijn broek zakken en voor mij is dat het teken dat ik ook verder mag. Ruw wrijft ze over mijn erectie, zonder onze zoen te onderbreken. Ik kreun in haar mond en laat mijn hand in haar broek zakken. Haar billen voelen stevig, vol en eigenlijk gewoon perfect aan.

Ze duwt me naar achter en maakt haar broek los. Het zwarte topje gaat uit en met haar broek op de enkels, hupt ze naar het raam. Ik kijk naar de billen die er precies zo uitzien als ze voelen.
Perfect.

De gordijnen worden gesloten en ze leunt tegen de vensterbank om haar schoenen uit te doen. Ik laat me op de rand van het bed zakken en trek mijn schoenen uit, zonder haar blik los te laten. Snel trek ik mijn trui over mijn hoofd en gooi die op de grond. Gevolgd door mijn broek. Wanneer ik weer overeind kom, staat Lara voor me. In alleen een string en een bh. Haar lingerie heeft een dieprode kleur die prachtig staat op haar bleke huid.

En toch wil ik dat het uit gaat. Zo snel mogelijk. Ze gluurt naar beneden, naar de stijve lul die niet kan wachten bevrijdt te worden uit mijn boxershort.
‘Weet je het zeker?’ vraag ik, terwijl ik haar kin streel.
Ze knikt, weer net zo verlegen als in de auto.
Nog een stap dichterbij.
Ik snuif haar fruitige geur weer op.

Nog nooit zo voorzichtig als nu, streel ik haar. Zachtjes glijden mijn handen over haar hals, naar haar schouders en naar beneden over haar borsten. Ik houd ze in mijn handen en door mijn bewegingen ontsnapt er een tepel uit haar bh. Met één hand maak ik de sluiting los en gooi haar bh naar het hoopje kleding op de grond.
Ik kneed haar borsten en ze kreunt zachtjes.

Ik voel Lara’s ademhaling tegen mijn lippen en ze opent ze een klein stukje. Ze blijft me aankijken, terwijl haar hand in mijn boxershort verdwijnt. Mijn adem stokt wanneer ze mijn penis aanraakt. Alsof het voor het eerst is, dat ik door een meisje aangeraakt word. Ze duwt het broekje naar beneden en ik stap eruit.

Haar hand bevredigt mijn erectie en ik vervolg mijn ontdekkingstocht van haar lichaam ook naar beneden. Langs het randje van haar string. Ze huivert en knijpt me zachtjes. Mijn vingers glijden langs haar schaamlippen en verraden dat ze opgewonden is.
Ik wrijf over haar clitoris en ze duwt haar lippen op de mijne.

Met een snelle beweging trek ik haar string naar beneden en Lara laat zich op het bed zakken. Ze spreidt haar benen en ik voel mezelf harder worden. Ik duik over haar heen en lik en kus haar hals, borsten en buik. Wanneer ik verder naar beneden wil zakken, trekt ze me omhoog.
‘Ik wil niet wachten. Ik wil je in me voelen’, zegt ze. Ze klinkt hees, wat me alleen maar geiler maakt.
Op mijn hurken wrijf ik met mijn eikel over haar natte opening. Steeds een stukje verder glijd ik bij haar naar binnen, tot ik haar helemaal vul.
Ze voelt strak.
Ik denk aan de vieze onderbroeken van Arnoud om niet direct klaar te komen. Het voelt zo lekker.

Ik beweeg in haar en haar borsten deinen op en neer bij elke stoot. Ze trekt me naar zich toe en zoent me. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zulke fijne seks heb gehad. Ze knijpt in mijn billen en neemt het ritme over. Ze wil harder, dieper en dat laat ik me geen twee keer zeggen.
Ze kreunt harder en ik voel haar nagels dieper in mijn billen.

Ineens draait ze me om en komt bovenop me zitten. Ze giechelt.
‘Staat dat op film? Die ging soepel.’
‘Ben je er trots op?’
‘Zeker.’
‘Ga maar door met je kunstje dan.’
Haar bewegingen maken me gek en ik knijp in haar stijve tepels, wanneer ze overeind gaat zitten.
Langzaam komt ze omhoog en laat zich dan helemaal op me zakken.
Er ontsnapt een kreun over mijn lippen.
Ze weet precies wat ze moet doen om me te laten genieten.
Uitdagend kijkt ze me aan, terwijl ze me haar keer op keer laat vullen.

Alsof de hele wereld alleen nog maar bestaat uit Lara’s mooie lijf, onze steeds sneller wordende ademhaling en het tintelende gevoel wat steeds heftiger wordt, voel ik mijn orgasme naderen.
‘Ik ga bijna komen’, kondig ik aan.
‘Vind je het lekker?’ Zelfverzekerd kijkt ze op me neer en versnelt haar bewegingen. Ze leunt voorover en ik sla mijn armen om haar heen.
Over haar zachte rug en haar stevige billen.
‘Ja’, kreun ik meer dan dat ik het zeg.
Ik pak haar heupen en stoot harder in haar.
Ze zoent me en haar tong draait wild in mijn mond. Ik hoor haar ademhaling en gekreun onregelmatiger worden en terwijl ik hard en diep in haar stoot, maakt mijn lichaam zich op voor een intens orgasme.
Ik stort me in haar leeg en blijf zo erg naschokken, dat Lara er de slappe lach van krijgt.

Ze rolt zich van me af en hijgt nog na. Dan loopt ze naar het raam en gluurt naar buiten.
‘Ik denk dat we pottenkijkers hebben gehad.’
‘Wat dan?’
Ik sta op van het bed en volg haar blik.
Stanley, haar ex, staat naar ons te staren en kijkt alles behalve blij.
Demonstratief geef ik Lara een kus op haar mond en trek de gordijnen verder dicht.
Lara laat zich weer op het bed vallen en ik plof naast haar neer.

Ze komt in mijn armen liggen en kijkt me aan. Haar ademhaling is nog steeds onrustig. De mijne ook.
Alleen niet meer door de seks, maar door de verontrustende blik van haar ex die op mijn netvlies blijft branden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: