De helpende hand

° Verhaal °

Mijn hart klopt in mijn keel, wanneer ik in Sabines blauwe ogen kijk. De ogen die ik al zo vaak gezien heb. Ik heb ze zien stralen van geluk, groot zien worden van angst en nat van verdriet. Maar deze opgewonden blik is nieuw voor me. Al vijf jaar is ze mijn beste vriendin. We delen sinds de eerste dag lief en leed met elkaar en nu staan we op het punt om deze geile politieagent te delen…

Een paar uur eerder

Het is onze derde dag in Mallorca en Sabine en ik hebben net boodschappen gehaald voor ons dagje strand. We liggen helemaal aan het eind van de strip en ver weg van alle drukte. Overdag is dat wel lekker, omdat we zo rustig met elkaar kunnen kletsen zonder steeds gestoord te worden. ’s Avonds is het wat minder, want we moeten een aardig stuk lopen om bij de Nederlandse tentjes te komen.

Gisteravond hebben we met onze gids een kroegentocht gedaan en belandden we na aardig wat cocktails en shotjes in de Shooters. Het personeel danste op de bar en maakten er echt een feestje van. We raakten aan de praat met drie jongens die in hetzelfde hotel blijken te zitten en hebben afgesproken om vandaag voor de Diaz Market aan het strand te gaan liggen.

Wanneer we daar aankomen, zien we al snel dat we één van de eersten zijn. Het is nog vrij vroeg op de dag. De zon schijnt al fel op mijn huid en het voelt in mijn hoofd aan alsof het de alcohol weer nieuw leven inblaast.
We nemen een snelle duik in het water en nadat we zijn afgekoeld, gaan we op onze handdoek liggen.

Sabine doet haar oortjes in, sluit haar ogen en slaapt haar roes uit. Ik pak mijn boek De Portier. Het gaat over een onzeker meisje dat als een blok valt voor een knappe, maar arrogante portier. Hun spel van aantrekken en afstoten is opwindend en spannend tegelijk. Hij heeft een duister geheim, maar zij ziet door haar roze bril niet dat ze zelf gevaar loopt.
Na een hitsig hoofdstuk, gutst het zweet langs mijn hoofd en moet ik echt even afkoelen.

Ik herken Chris, één van de jongens van gisteren en zie dat ze zachtjes hun handdoeken vlakbij die van ons leggen. Dan rennen ze als een stel malloten het water in en zijn ze elkaar al snel nat aan het spetteren.
Nadat hun speelkwartiertje voorbij is, laten ze zich in het ondiepe deel van de zee zakken. De golven klotsen tegen onze benen, terwijl we de vorige avond bespreken.

Alle opschepperige praatjes van de jongens ben ik snel zat en ik druip af naar mijn handdoek. Sabine ligt met haar mond open te snurken en is helemaal van de wereld.
Shit!
Het valt me direct op dat er iets niet klopt. Ik schud Sabine wakker en ze kijkt me glazig aan.
‘Je tas! Waar is je tas?’

Ze kijkt onder haar handdoek, onder de mijne en tussen de tas met chips en drinken. Maar we zien niets. ‘Shit! Hij is weg. Hij lag naast mijn hoofd, maar ik ben in slaap gevallen.’
Ze springt nu overeind en de paniek is van haar ogen af te lezen.
‘Nee, alles zat daarin. Mijn pasje, mijn telefoon.’

Aan de overkant van de weg staat een politieauto waar drie agenten bij staan. ‘Kom, we gaan naar de politie. Misschien hebben ze wel iets gevonden.’
Nog nat van de zee en helemaal in de stres, steken we de straat over. Het Engels van Sabine is niet al te best en daarom ben ik van plan het woord te doen, maar door wat er voor ons staat, weet ik ook niet veel uit te brengen.

Er zijn twee typisch Spaanse agenten met een snorretje, bruine ogen en donkere krullen, maar ons oog valt op de knappe, gespierde agent die als eerste op ons afloopt.
Hij heeft gemillimeterd haar en een strakke kaaklijn. Zijn ogen lijken op te lichten door de zon, waardoor ze een bijna karamelachtige kleur krijgen. Hij heeft in tegenstelling tot zijn collega’s alleen een wit overhemd aan, waar zijn gebruinde spierballen opvallen als borsten in een te kleine bikini.

‘We, uh, we, I mean she lost her tas.’
Stuntelend proberen we hem duidelijk te maken wat er is gebeurd. Fronsend, maar met een geamuseerde glimlach luisterde hij ons aan. Zijn eigen Engels is niet veel beter, maar aan Sabine haar open mond, zie ik dat haar portemonnee een stuk minder belangrijk lijkt. Hij draait zich om en overlegt met zijn collega’s.
‘God, kijk die armen,’ zwijmel ik hardop.’
‘Ja en heb je die kont gezien? Ik denk dat ik getroost moet worden’

Even staan we verlekkerd naar hem te kijken en dan draait hij zich weer om naar ons.
‘I’m Juan and I’m helping you. You come to the station? We can talk.’
De jongens houden onze plekken bezet en in onze bikini stappen we in de politieauto, bij de knappe Juan.

Het politiebureau is nog een stuk verder dan het uitgaansgedeelte waar we gisteren waren. De wachtkamer ziet er armoedig uit en het enige waarin ze hebben geïnvesteerd, lijkt de airco te zijn.
We vullen formulieren in en worden in een kamertje gezet, waar de airco nog kouder staat.
Er staat alleen een tafel met drie goedkope plastic stoelen.

Met kippenvel over ons hele lichaam, zien we steeds andere agenten gluren in ons kamertje. We worden er giechelig van en wanneer de Juan terugkomt om een verklaring af te nemen, zien we zijn ogen over ons lichaam glijden. Ze glimmen als die van een kind in een speelgoedwinkel.
Na het serieuze deel van de aangifte, laat hij ons nog even zitten. Hij gaat staan en schuift onze stoelen weg van het tafeltje, zodat Sabine en ik tegenover elkaar komen te zitten.

Sabine schiet in de lach wanneer hij haar handen pakt en ze op de zitting van de stoel legt. Hij kijkt naar haar grote borsten, waar haar stijve tepels doorheen prijken.
‘Guapa’, zegt hij en hij draait zich om naar mij. Hij trekt mijn benen uit elkaar en aait met zijn hand over mijn been.
Zijn bruine ogen staan nu vlak voor me en stralen pure lust uit.
‘Guapa’, herhaalt hij.
‘Guapo’, zeg ik terug. Het is één van de weinige Spaanse woorden die ik ken, maar aan zijn grote glimlach te zien, kan hij het wel waarderen.

‘You two pretty girls. You’re ready.’
‘Thank you very much.’ Hij hangt nog steeds vlak boven me en ik voel zijn adem in mijn gezicht. Ik slik en ik haal snel een hand door mijn haar om van zijn blik te kunnen ontsnappen.
‘Thank you. But how we get back?’
Sabine onderbreekt ons en wanneer hij zich omdraait naar haar, kan ik eindelijk weer normaal ademhalen.
‘We have no money and no water. And the sun is hot.’
‘I can bring you to the hotelroom, if you do me a little favor.’

‘That’s OK. You’ll be really helping us’, zeg ik snel. Sabine lijkt terughoudend, maar knikt toch, wanneer hij haar aankijkt.
Hij reikt zijn armen uit en trekt ons allebei omhoog uit de stoeltjes.
We lopen achter hem aan door een lange gang en komen bij een blauwe deur. De warmte van buiten valt als een deken over ons heen, wanneer we op de parkeerplaats terecht komen.

‘Wait a little bit. I’m right back.’
We ploffen neer op het stoepje en wachten nieuwsgierig op de politieman. Na een paar minuten is hij terug. Hij draagt nu een korte donkerblauwe zwembroek, een grote zonnebril en heeft een zwarte, leren laptoptas bij zich.
Hij wenkt ons en we lopen achter hem aan.

Sabine gaat achterin zitten en hij opent de deur van de bijrijderskant voor mij. Moeiteloos rijdt hij door het drukke verkeer. Hij knijpt en streelt onze benen en ik voel me opgewonden raken. Hij stopt de auto voor het hotel en stapt uit.
Hij opent de deuren voor ons en wanneer Sabine weg wil lopen, houdt hij ons tegen.
‘Not yet. Show me your room. For the favor.’
Plotseling lijkt hij prima uit zijn woorden te kunnen komen.

We halen de sleutel bij de receptie en stappen de lift in. ‘You two really beautiful’, zegt hij.
Snel zijn we op onze verdieping en zodra we de deur hebben geopend duwt hij ons naar binnen.
Hij plaatst ons tegen de muur en pakt onze gezichten. Ik zie hoe hij Sabine kust en zijn tong in haar mond verdwijnt. Hij glijdt met zijn hand langs haar bikinitopje en bevrijdt haar borst.

Dan draait hij zich om naar mij en kust me ruw op mijn mond. Hij duwt zijn vinger tegen mijn lippen en laat me eraan likken. Dan stapt hij naar achter en duwt ons naar elkaar toe.
‘You two, kiss.’

Een fractie van een seconde zie ik aarzeling in de ogen van mijn beste vriendin. Dan leunt ze naar me toe. Mijn hart bonkt in mijn keel. Ik heb nog nooit een vrouw gezoend, laat staan Sabine.
Ik sluit mijn ogen en voel haar lippen de mijne aanraken. Ze voelen heerlijk zacht. Veel zachter dan die van een man. Haar tong dringt voorzichtig bij me naar binnen en draait rondjes in mijn mond.

Onze zoen wordt onderbroken door de agent, die ons aan onze armen naar zich toe trekt. Sabine en ik kijken elkaar aan en openen om de beurt een knoop van zijn overhemd.
Zijn borst en buik zijn gespierd, net zoals ik me had voorgesteld. Met mijn handen tast ik zijn lichaam af en voel zijn harde spieren onder mijn vingers glijden. Ik kan haast niet wachten om hem verder te verkennen.

Zijn ogen glunderen en hij neemt onze lichamen in zich op. Hij trekt aan de touwtjes van onze bikintopjes en bevrijdt met een snelle beweging onze borsten.
Hij draait zich naar mij toe en kust mijn lippen. Zijn tong duwt hij bij me naar binnen en zijn handen strelen en knijpen in mijn borsten.

Sabine komt naast me staan en nu is het haar beurt om zijn lijf te voelen. Haar handen glijden over zijn bruine sixpack en ze glijdt langs de rand van zijn broek. Samen trekken we zijn overhemd uit en die gooi ik op de grond, terwijl ik de lust in Sabines ogen zie toenemen. Juan kust haar hals en zuigt en likt aan haar tepel. Haar tepels worden stijf en ik voel mezelf steeds meer opgewonden raken.

Hij zakt met zijn kusjes en likjes naar haar buik en ik kijk toe, hoe zijn vinger in haar broekje verdwijnt. Een zachte kreun ontsnapt uit haar mond, wanneer hij langs de stof van haar broekje likt. Sabine kijkt mij aan en aan alleen haar blik heb ik genoeg om te weten dat we hetzelfde willen. We trekken de agent omhoog en duwen hem richting de slaapkamer.

Hij laat zich gemakkelijk leiden tot hij met zijn knieholtes de bedrand raakt.
We duwen hem achterover en met een zachte plof landt hij op het bed.
Sabine en ik trekken tegelijkertijd ons broekje uit en staan nu naakt tegenover elkaar en Juan. Hij wendt zijn blik niet van ons af en opent de rits van zijn broek.
Hij tilt zijn billen op en snel trekt hij zijn broek en boxer uit.
Zijn slippers gooit hij naar de andere kant van de slaapkamer en pakt zijn harde geslacht in zijn hand.

Ik sta aan de grond genageld en heb me nog nooit zo opgewonden gevoeld. Sabine loopt naar me toe en kust me op mijn mond. Ik voel haar borsten tegen de mijne aan en haar lichaam voelt warm. Haar hand glijdt over mijn rug naar beneden en ze knijpt in mijn bil, terwijl haar tong worstelt met de mijne.

Ik streel haar armen en kneed haar volle borsten, terwijl ik de ogen van de agent voel prikken. Voorzichtig maak ik me los uit deze intieme zoen en draai me naar het bed. Met zijn hand wenkt hij me en ik kruip over hem heen.
Zijn handen zijn gelijk overal en hij kust mijn nek, terwijl ik me laat zakken op zijn buik. Ik voel zijn eikel tegen mijn opening en voel nu pas hoe nat ik ben.

Sabine gaat achter me zitten op haar knieën en pakt zijn lul. Ze wrijft ermee over mijn schaamlippen en ik wil niets liever dan dat ze me verder helpt. Ik beweeg mee op het ritme van haar hand en de bewegingen van zijn heupen. Sabine trekt me overeind en ik voel zijn harde geslacht me steeds een stukje verder vullen, tot hij diep in me zit.
Ze pakt mijn handen en houdt ze achter mijn rug bij elkaar.
De agent knijpt in mijn borst, terwijl hij Sabine naar zich toetrekt. Ze kruipt over het bed, tot zijn gezicht verdwijnt tussen haar benen.
Hij blijft in mij stoten en spreidt Sabine haar benen. Sabine leunt voorover naar mij en kust mijn hals en schouder. Haar gezicht voelt klam van de warmte en de opwinding.

Ze zuigt, likt en bijt zachtjes in mijn huid, die in vuur en vlam staat. Haar hand glijdt over mijn buik naar beneden en ze streelt mijn clitoris. Mijn hele lijf tintelt en er ontsnapt een kreun uit mijn mond. Juan stoot harder en hij gromt en kreunt. Mijn lichaam maakt zich op voor een orgasme, maar ik wil nog niet dat dit stopt.

Ik til mezelf omhoog en trek Sabine mee. Samen rollen we naar de andere kant van het bed. De agent staat op en Sabine gaat op handen en knieën voor hem zitten. Hij geeft haar een harde tik op haar bil en er ontstaat een rode plek, waar hij haar geraakt heeft. Ze trekt haar benen uit elkaar en geeft hem toegang. Zijn grote lul verdwijnt in haar en haar borsten deinzen op en neer, terwijl hij hard stoot.

Het schouwspel is heerlijk om naar te kijken en ik ga voor Sabine liggen. Ik streel mijn clitoris en glijd gemakkelijk met mijn vinger tussen mijn natte schaamlippen bij mezelf naar binnen. Sabine zakt op haar ellebogen en begint me zachtjes te likken. Het gevoel is zo onverwachts dat het me over de streep trekt en ik met een harde kreun klaarkom, terwijl ik kijk hoe mijn beste vriendin geniet van deze knappe man.

Hij stoot nu hard en snel en het bed kraakt ervan. Met een harde, bijna dierlijke kreun trekt hij zijn lul uit haar en spuit zich leeg over haar rug.
Sabine begraaft haar hoofd tussen mijn benen en ik voel haar schokkend tot haar hoogtepunt komen.

Juan komt naast me liggen en haalt een sliert haar uit mijn gezicht. Zweet druppelt langs zijn gezicht en mijn ademhaling is nog steeds niet onder controle. Sabine schokt nog na en legt haar hand op zijn been. Hij lacht, pakt haar hand en kust mijn lippen.
‘You girls ready for round two?’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: