Hete zomermaand

° Blog °

Voor veel mensen is door de het coronavirus (ik krijg inmiddels jeuk en niesaanvallen bij alleen het woord) de vakantie in het water gevallen.
Ik ga hier niet alle persconferenties van Rutte en zijn ‘gang’ herhalen, maar we moeten zoveel mogelijk thuis blijven.

Daardoor kon ik dit jaar helaas ook niet naar Valencia. Ik zou 1 juni met mijn beste vriendin een citytrip maken en had nog tot mei de hoop dat het heel misschien toch door zou kunnen gaan. Maar helaas hebben wij in die week aan het water in een klein gehucht gezeten met een brugklas om ons heen. (Die niet weg wilden, toen wij hen onze ‘evillook’ gaven.) Wat ook gezellig was, maar het haalt het niet bij Valencia. Die gaat dus gewoon op de to-do list voor volgend jaar.. Of het jaar daarop.

Augustus is voor mij altijd wel een beetje de vakantiemaand. En ondanks dat het weer misschien niet mee gaat werken, wil ik jullie (en mezelf uiteraard) toch een beetje een vakantiegevoel geven.

Voor www.pikbusiness.nl schrijf ik al een tijdje korte, erotische verhalen. Nu is het schrijven van erotische verhalen niet helemaal nieuw voor mij. In mijn eerste boek “De portier” zijn aardig wat erotische scènes te lezen. Maar die zijn veelal gelezen door vriendinnen en mijn moeder en zus.
Mijn moeder vindt het trouwens fijn als ik mijn verhaaltjes voorlees. En aangezien dat ook een goede manier is om te horen of een zin lekker loopt, zit ik regelmatig op zondagmiddag met een kopje thee aan mijn moeder te vertellen hoe mijn hoofdpersoon uit elkaar getrokken wordt door een grote lul.
En ik kan je vertellen… Dat is best een beetje ongemakkelijk.
Vooral voor mij overigens. Mijn moeder vindt het heerlijk om te lezen en de gêne lijk alleen ik te voelen.
Maar om ze nu de wijde wereld in te gooien, vind ik toch wel een beetje spannend. Misschien ook wel omdat ik het fijnst schrijf in de ik-vorm. Maar even voor de duidelijkheid… Its all fiction.

En deze maand gaan wij jullie erdoorheen slepen. Elke woensdag plaats ik op mijn blog een nieuw verhaal in erotische vakantiestijl.

Stay Tuned!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: