Dagje ‘ontspannen’

° Blog °

Vandaag ga ik na maanden eindelijk weer een dagje naar de sauna met mijn zus. Eigenlijk zouden we 15 maart gaan. Maar doordat de corona toen rommelde, hebben we die verzet. En ’s avonds werd toen de boel op slot gegooid.

Na nog drie keer verzetten, konden we vandaag eindelijk wel gaan. En we hebben geluk met het weer! Dat betekent verbranden zonder strepen 😉

Maar om nou te zeggen dat ik lekker kan ontspannen op zo’n dag.. Mijn hoofd staat al-tijd aan. Wanneer iedereen weg ligt te zweten en eruit begint te zien als een uitgedroogde pruim, ben ik aan het bedenken waar mijn shirt van drie weken geleden is gebleven, waarom ik altijd de beste ideeën heb, wanneer ik het niet kan opschrijven en hoe het kan dat dat gepingel op iedereen behalve mij rustgevend werkt.

Nu ik veel meer bezig ben met schrijven, betekent dat ook dat mijn fantasie op die momenten overuren maakt. Zo heb ik de laatste keer een oud vrouwtje achtervolgd in het bubbelbad omdat zij de perfecte oma maakte voor mijn personage Mike en heb ik de nietsvermoedende man die zijn broodje op zat te eten, bestempeld als seriemoordenaar.

En vandaag heb ik weer een missie, want ik heb een nieuw plot bedacht voor een verhaal en daar heb ik vijf slachtoffers voor nodig.

De namen en karakters heb ik al deels bedacht, alleen hebben ze nog een hoofd en figuur nodig. Dus naast mijn flesje drinken, zonnebrand en badjas, loop ik ook gewapend rond met mijn notitieboekje.

Let the stalking begin!

Eén opmerking over 'Dagje ‘ontspannen’'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: